Comodynes Jelly Mask Exfoliating Particles masca energizanta pentru piele

Comodynes Jelly Mask Exfoliating Particles masca energizanta pentru piele
Comodynes Jelly Mask Exfoliating Particles masca energizanta pentru piele
30 ml

Cod: CMD03209 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Comodynes Jelly Mask Exfoliating Particles
Caracteristici

Masca facială Comodynes Jelly Mask Exfoliating Particles răsfață și îngrijește tenul.

Caracteristici:

  • iluminează și împrospătează
  • înfrumusețează aspectul pielii
  • protejează pielea împotriva radicalilor liberi
  • testat dermatologic

Cum se utilizează:
Masca se aplică în strat subțire pe fața curată, evitând zona ochilor. Se lasă să acționeze pe perioada specificată pe ambalaj. Apoi se spală bine masca, cu apă călduță.

Caracteristici

Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Efect
iluminare
Când se utilizează
ziua și noaptea

Despre brand Comodynes

Comodynes este un brand care reușește să îndeplinească cele mai noi și mai exigente cerințe privind produsele cosmetice. Combină eficiența cu standardele stricte ale industriei farmaceutice și oferă produse inovatoare, fiabile și de înaltă calitate, destinate celor mai pretențioși clienți.

Comodynes aparține laboratoarelor Dermofarm, lider în domeniul inovator al produselor farmaceutice și cosmetice. De peste 40 de ani anticipează nevoile clienților, perfecționează rețetele și dezvoltă produse corespunzătoare. Produsele cosmetice Comodynes sunt dezvoltate exclusiv în cooperare cu laboratoarele științifice Dermofarm, prin aplicarea celor mai recente progrese tehnologice.

Compania Comodynes a intrat pe piață în 1996, odată cu lansarea primelor șervețele demachiante, un produs revoluționar în domeniul înlăturării machiajului. De atunci, produsele Comodynes vin mereu pe piață cu soluții noi și inteligente, adaptate ritmului rapid al vieții moderne. Totul în concordanță cu cele mai stricte norme de calitate, de siguranță și de eficiență pentru toate produsele.

Rating Comodynes Jelly Mask Exfoliating Particles