Comme des Garçons Series 6 Synthetic: Garage eau de toilette unisex

Comme des Garçons Series 6 Synthetic: Garage eau de toilette unisex 50 ml
Comme des Garçons Series 6 Synthetic: Garage eau de toilette unisex 50 ml
50 ml

Cod: CDG0373 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere parfum Comme des Garçons Series 6 Synthetic: Garage
Compoziție

Parfumul Comme des Garçons Series 6 Synthetic: Garage este cât se poate de modern, cu o carismă inconfundabilă și perfect pentru a-ți atinge toate obiectivele.

  • parfum pielos
  • parfum unisex – pentru bărbați și femei
  • pentru toată ziua, dar și la ocazii deosebite

Compoziție

Grupe de parfumuri
lemnoase

Despre brand Comme des Garçons

p>Parfumurile Comme des Garçons sunt pline de originalitate și, aparent, de contradicții. Aromele luxoase și neobișnuite vă vor captiva în totalitate, așa că veți dori să vi le reamintiți în mod constant.
Parfumurile de lux Comme des Garçons sunt fabricate din cele mai bune esențe, care le conferă o aromă intensă și o persistență fără egal. Flacoanele parfumurilor Comme des Garçons se deosebesc de celelalte încă de la prima vedere, datorită formei unice neregulate, care vă va încânta!
Fondatorul brandului Comme des Garçons este designerul japonez de modă Rei Kawakubo, care, în 1969, a cucerit lumea cu creațiile sale de modă avangardistă. Parfumurile ei sunt unice, ca și creațiile sale vestimentare.
Parfumurile neobișnuite Comme des Garçons sunt expresia perfectă a abordării sale neconvenționale în modă. Lăsați-vă atras în lumea originală a parfumurilor Comme des Garçons și experimentați ceva nou!  

Rating Comme des Garçons Series 6 Synthetic: Garage