Comme des Garçons Series 3 Incense: Zagorsk

betisoarele parfumate 40 buc

Comme des Garçons Series 3 Incense: Zagorsk betisoarele parfumate 40 buc
betisoarele parfumate 40 buc

Cod: CDG0299 | Acest produs este momentan indisponibil

Urmărește disponibilitatea produselor

Comme des Garçons Series 3 Incense: Zagorsk
betisoarele parfumate 40 buc

Urmărește disponibilitatea produselor

Descriere parfum Comme des Garçons Series 3 Incense: Zagorsk

Bețișoarele de tămâie Comme des Garçons Series 3 Incense: Zagorsk sunt potrivite pentru parfumarea interioarelor și pentru crearea unei atmosfere plăcute. Acționează anti-stres, are un efect pozitiv asupra psihicului uman, calmează mintea și dezinfectează spațiul.

Caracteristici:

  • parfum floral
  • parfum lemnos

Cum se utilizează:
Se aprinde vârful bețișorului de tămâie și se stinge flacăra. Se pune bețișorul în suport. În încăpere nu trebuie să existe curenți de aer. Suportul se așază pe o suprafață fermă, pentru a evita căderea sa. Produsul nu se lasă la îndemâna copiilor sau a animalelor de companie.

Despre brand Comme des Garçons

Parfumurile Comme des Garçons sunt pline de originalitate și, aparent, de contradicții. Aromele luxoase și neobișnuite vă vor captiva în totalitate, așa că veți dori să vi le reamintiți în mod constant.
Parfumurile de lux Comme des Garçons sunt fabricate din cele mai bune esențe, care le conferă o aromă intensă și o persistență fără egal. Flacoanele parfumurilor Comme des Garçons se deosebesc de celelalte încă de la prima vedere, datorită formei unice neregulate, care vă va încânta!
Fondatorul brandului Comme des Garçons este designerul japonez de modă Rei Kawakubo, care, în 1969, a cucerit lumea cu creațiile sale de modă avangardistă. Parfumurile ei sunt unice, ca și creațiile sale vestimentare.
Parfumurile neobișnuite Comme des Garçons sunt expresia perfectă a abordării sale neconvenționale în modă. Lăsați-vă atras în lumea originală a parfumurilor Comme des Garçons și experimentați ceva nou!  

Rating Comme des Garçons Series 3 Incense: Zagorsk

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!