Wella Professionals ColorMotion+

Îngrijire profesională pentru părul dvs.

140 ani de experiență, produse de calitate premium și pasiune infinită pentru păr. Acesta este brandul Wella Professionals, indispensabil pentru stiliștii și clienții din întreaga lume. Acum, Wella Professionals prezintă noua gamă ColorMotion+, care combină cea mai bună îngrijire fortifiantă cu produsele pentru protecția culorii părului.

întregul text ascundeți textul

Forța triplă: toate avantajele Wella, de acum împreună

Protecția culorii sau întărirea părului? Noua colecție ColorMotion+ vă scutește de nevoia de a face compromisuri. Forța triplă ColorMotion+ îngrijește părul în trei moduri. Protejează cuticula de radicalii liberi, asigurând astfel persistența culorii. Tehnologia Hair Surface Polisher conferă părului strălucire, iar tehnologia Wellaplex fortifică structura părului.

întregul text ascundeți textul

Un păr vopsit puternic + strălucitor, timp de până la 8 săptămâni

Gama ColorMotion+ oferă tot ceea ce aveți nevoie pentru îngrijirea părului vopsit, astfel încât acesta să aibă un aspect vibrant ca de la salon, timp de până la 8 săptămâni. Șamponul ColorMotion+ Color Protection curăță temeinic părul și scalpul și fixează moleculele colorate în interiorul firului. Balsamul ColorMotion+ Color Reflection îngrijește suprafața firului de păr și îi dă o strălucire radiantă, iar masca ColorMotion+ Structure+ fortifică structura părului și îi conferă maleabilitate.

întregul text ascundeți textul

Vopsirea părului blândă + eficientă

Dacă vă vopsiți părul acasă, nu uitați de produsele profesionale care prelungesc viața culorii, în timp ce întăresc și hrănesc părul. Aplicați crema pentru protecția culorii ColorMotion+ Scalp Protect pe scalp, înainte de vopsire, pentru a-l proteja împotriva iritațiilor. Sprayul ColorMotion+ Pre-Color Treatment conferă părului finețe și strălucire pe parcursul vopsirii, iar tratamentul expres ColorMotion+ Post Color fixează moleculele de culoare în 30 de secunde și echilibrează pH-ul părului.

întregul text ascundeți textul