Collistar Special First Wrinkles

crema BB antirid

Collistar Special First Wrinkles crema BB antirid
Collistar Special First Wrinkles crema BB antirid
Collistar Special First Wrinkles crema BB antirid
159RON
Reducere 44%
culoare 1 Light-Medium (SPF 20) 50 ml
89RON

Cod: COL0248 | Mai mult de 5 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 02.05.2019
Ridicare personală
joi 02.05.2019
Collistar Special First Wrinkles
culoare 1 Light-Medium (SPF 20) 50 ml | 89RON

Descriere cosmetice Collistar Special First Wrinkles

Crema BB Collistar Special First Wrinkles hidratează tenul și uniformizează nuanța pielii, care va arăta frumoasă și naturală.

Caracteristici:

  • iluminează tenul
  • diminuează imperfecțiunile minore ale pielii
  • oferă protecție împotriva razelor solare
  • oferă pielii hidratarea necesară
  • protejează pielea împotriva radicalilor liberi

Cum se utilizează:
Se întinde uniform, dinspre centrul feței spre margini.

Caracteristici

Consistență
crema
După tipul de problemă al pielii
brightener și vitalitate
Efect
iluminare
Factor de protecție
protecție medie (SPF 15 – SPF 25)
SPF
fără SPF
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Vârsta
primele riduri

Despre brand Collistar

Parfumurile Collistar | Cosmetica Collistar – Collistar a început ca o divizie în cadrul unei firme italiene de medicamente. În anul 1983, odată cu venirea la conducere a Danielei Sacerdote, dezvoltarea firmei a căpătat o cu totul altă direcție. Astăzi puteți cumpăra produsele acestui brand în aproximativ 2500 de parfumerii și magazine din Italia și în peste 3000 de centre de vânzare din străinătate.
Filozofia firmei este simplă – aceea de a oferi cosmetică de o calitate și o eficiență excepțională, la prețuri concurențiale. Collistar se mândrește cu faptul că poate mulțumi chiar și cea mai exigentă clientelă din toate grupurile țintă – tineri, seniori, persoane cu pielea foarte sensibilă sau uscată etc.
Datorită acestei abordări, Collistar se poate mândri cu numeroase succese. Este un producător de parfumuri important și a dezvoltat o întreagă gamă de produse cu adevărat revoluționare – capsule cu ser pentru piele, pudră de bronzat compactă și alte produse unicat. Unul dintre acestea, Nourishing Supermoisturizing Compact Cream (Crema hrănitoare compactă superhidratantă) a fost chiar expus în Muzeul Naţional de Știință și Tehnică Leonardo da Vinci din Milano.
Nu este de mirare că, pe anumite segmente strategice (preparate anticelulită, produse bărbăteşti, împotriva îmbătrânirii etc.), Collistar a reușit să capteze un mare procentaj din piaţă. De o imensă popularitate se bucură, de exemplu, gama sa de produse de aromaterapie sau spray-urile pentru bronzat cu o concepţie originală.
Collistar este inovator și în domeniul marketingului. A fost printre primii în lume care a introdus pentru produsele cosmetice campanii de reclamă în stilul „redacțional“. Paginile sale de internet amintesc de cataloagele clasice tipărite, atât din punct de vedere al designului, cât și al conținutului – găsiți fotografii, descrieri detaliate și, bineînțeles, preţurile.
Brandul Collistar îi atrage cu siguranță pe toți cei care doresc să cunoască cele mai bune parfumuri italienești, cosmetica eficientă și de bună calitate, precum şi pe cei care suferă de celulită sau diferite probleme dermatologice.