Collistar Special Perfect Body Intensive Abdomen and Hip Treament îngrijire de noapte pentru fermitate pentru burtă și talie

7×
Collistar Special Perfect Body Intensive Abdomen and Hip Treament îngrijire de noapte pentru fermitate pentru burtă și talie
Collistar Special Perfect Body Intensive Abdomen and Hip Treament îngrijire de noapte pentru fermitate pentru burtă și talie
Economisiți
235RON

Economisiți 49%
250 ml
119RON

48RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: COL0074 | În stoc
1
Un cadou pentru tine
Cumpărați produse Collistar de minim 190 RON și primiți cadou exfoliantul de corp la 70 g.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 05.03.2021
Ridicare personală
începând de mâine joi 04.03.2021

Descrierea produsului Collistar Special Perfect Body Intensive Abdomen and Hip Treament
Caracteristici

Slăbirea în timpul somnului nu este doar un vis - îngrijirea de noapte pentru fermitate Collistar Special Perfect Body remodelează și reduce abdomenul și șoldurile în timpul nopții, când metabolismul adipos este deosebit de activ.

Extractele de echinaceea și de alge coraline încetinesc depunerea grăsimilor, favorizând eliminarea acestora. Compusul Collistar Reshaping Complex are efect de fermitate. Structura cremei Micro-Patch® asigură o eliberare treptată a ingredientelor active pe parcursul nopții, ducând la rezultate rapide, chiar și după o perioadă scurtă de utilizare.

Caracteristici:

  • favorizează subțierea zonei abdomenului și a coapselor
  • contribuie la reducerea țesutului adipos subcutanat
  • stimulează eficient microcirculația
  • netezește și mărește vizibil fermitatea pielii

Ingrediente:

  • Collistar Reshaping Complex - promovează o piele mai fermă
  • structură specială cu Micro-Patch® – eliberează treptat substanțele active ale cremei, pe parcursul nopții
  • extract de alge coraline - inhibă transformarea preadipocitelor în adipocite,
    inhibă depunerea nocturnă a grăsimii
  • extract din echinaceea

Aplicare:
Crema se masează seara, cu mișcări circulare, în pielea de pe abdomen și de pe șolduri. Se vor spăla mâinile după utilizare. Ușoarele furnicături și înroșirea pielii sunt un semn că îngrijirea funcționează.

Caracteristici

Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele
Efect
fermitate

Despre brand Collistar

p>Parfumurile Collistar | Cosmetica Collistar – Collistar a început ca o divizie în cadrul unei firme italiene de medicamente. În anul 1983, odată cu venirea la conducere a Danielei Sacerdote, dezvoltarea firmei a căpătat o cu totul altă direcție. Astăzi puteți cumpăra produsele acestui brand în aproximativ 2500 de parfumerii și magazine din Italia și în peste 3000 de centre de vânzare din străinătate.
Filozofia firmei este simplă – aceea de a oferi cosmetică de o calitate și o eficiență excepțională, la prețuri concurențiale. Collistar se mândrește cu faptul că poate mulțumi chiar și cea mai exigentă clientelă din toate grupurile țintă – tineri, seniori, persoane cu pielea foarte sensibilă sau uscată etc.
Datorită acestei abordări, Collistar se poate mândri cu numeroase succese. Este un producător de parfumuri important și a dezvoltat o întreagă gamă de produse cu adevărat revoluționare – capsule cu ser pentru piele, pudră de bronzat compactă și alte produse unicat. Unul dintre acestea, Nourishing Supermoisturizing Compact Cream (Crema hrănitoare compactă superhidratantă) a fost chiar expus în Muzeul Naţional de Știință și Tehnică Leonardo da Vinci din Milano.
Nu este de mirare că, pe anumite segmente strategice (preparate anticelulită, produse bărbăteşti, împotriva îmbătrânirii etc.), Collistar a reușit să capteze un mare procentaj din piaţă. De o imensă popularitate se bucură, de exemplu, gama sa de produse de aromaterapie sau spray-urile pentru bronzat cu o concepţie originală.
Collistar este inovator și în domeniul marketingului. A fost printre primii în lume care a introdus pentru produsele cosmetice campanii de reclamă în stilul „redacțional“. Paginile sale de internet amintesc de cataloagele clasice tipărite, atât din punct de vedere al designului, cât și al conținutului – găsiți fotografii, descrieri detaliate și, bineînțeles, preţurile.
Brandul Collistar îi atrage cu siguranță pe toți cei care doresc să cunoască cele mai bune parfumuri italienești, cosmetica eficientă și de bună calitate, precum şi pe cei care suferă de celulită sau diferite probleme dermatologice.

Rating Collistar Special Perfect Body Intensive Abdomen and Hip Treament7