Collistar Pure Actives Hyaluronic Acid set de cosmetice I. pentru femei

Collistar Pure Actives Hyaluronic Acid set de cosmetice I. pentru femei
Collistar Pure Actives Hyaluronic Acid set de cosmetice I. pentru femei
set de cosmetice I. pentru femei

Cod: COL04053 | Acest produs este momentan indisponibil

Collistar Hyaluronic Acid Aquagel crema de fata hidratanta 50 ml + Eye Contour Hyaluronic Acid and Peptides 7,5 ml + THE BRIDGE geanta de cosmetice

Descriere Collistar Pure Actives Hyaluronic Acid
Caracteristici

Totul pentru un ten frumos, într-un singur pachet. Setul de cosmetice Collistar Pure Actives vă răsfață tenul sau va aduce bucurie celor dragi, dacă îl oferiți cadou.

Setul conține:

  • Collistar Hyaluronic Acid Aquagel crema de fata hidratanta 50 ml
  • Eye Contour Hyaluronic Acid and Peptides 7,5 ml
  • THE BRIDGE geanta de cosmetice

Caracteristici:

  • hidratează intens
  • hrănește în profunzime
  • are efect de lifting
  • pentru întinerirea tenului matur
  • pentru a restabili fermitatea tenului

Ingrediente:

  • include o geantă de cosmetice

Cum se utilizează:
Se aplică pe pielea curată și se masează cu mișcări circulare.

Caracteristici

Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Efect
Hidratare, anti-age, lifting, regenerare, nutriție, restaurează densitatea pielii
Tipuri de seturi
set cadou
Protecție împotriva soarelui
fără SPF
Când se utilizează
ziua, ziua și noaptea

Despre brand Collistar

Parfumurile Collistar | Cosmetica Collistar – Collistar a început ca o divizie în cadrul unei firme italiene de medicamente. În anul 1983, odată cu venirea la conducere a Danielei Sacerdote, dezvoltarea firmei a căpătat o cu totul altă direcție. Astăzi puteți cumpăra produsele acestui brand în aproximativ 2500 de parfumerii și magazine din Italia și în peste 3000 de centre de vânzare din străinătate.
Filozofia firmei este simplă – aceea de a oferi cosmetică de o calitate și o eficiență excepțională, la prețuri concurențiale. Collistar se mândrește cu faptul că poate mulțumi chiar și cea mai exigentă clientelă din toate grupurile țintă – tineri, seniori, persoane cu pielea foarte sensibilă sau uscată etc.
Datorită acestei abordări, Collistar se poate mândri cu numeroase succese. Este un producător de parfumuri important și a dezvoltat o întreagă gamă de produse cu adevărat revoluționare – capsule cu ser pentru piele, pudră de bronzat compactă și alte produse unicat. Unul dintre acestea, Nourishing Supermoisturizing Compact Cream (Crema hrănitoare compactă superhidratantă) a fost chiar expus în Muzeul Naţional de Știință și Tehnică Leonardo da Vinci din Milano.
Nu este de mirare că, pe anumite segmente strategice (preparate anticelulită, produse bărbăteşti, împotriva îmbătrânirii etc.), Collistar a reușit să capteze un mare procentaj din piaţă. De o imensă popularitate se bucură, de exemplu, gama sa de produse de aromaterapie sau spray-urile pentru bronzat cu o concepţie originală.
Collistar este inovator și în domeniul marketingului. A fost printre primii în lume care a introdus pentru produsele cosmetice campanii de reclamă în stilul „redacțional“. Paginile sale de internet amintesc de cataloagele clasice tipărite, atât din punct de vedere al designului, cât și al conținutului – găsiți fotografii, descrieri detaliate și, bineînțeles, preţurile.
Brandul Collistar îi atrage cu siguranță pe toți cei care doresc să cunoască cele mai bune parfumuri italienești, cosmetica eficientă și de bună calitate, precum şi pe cei care suferă de celulită sau diferite probleme dermatologice.

Rating Collistar Pure Actives Hyaluronic Acid