Collistar Pure Actives Glycolic Acid Rich Cream cremă hrănitoare pentru a restabili densitateai pielii cu efect de strălucire

3×
Collistar Pure Actives Glycolic Acid Rich Cream cremă hrănitoare pentru a restabili densitateai pielii cu efect de strălucire
Collistar Pure Actives Glycolic Acid Rich Cream cremă hrănitoare pentru a restabili densitateai pielii cu efect de strălucire
Economisiți
232RON

Economisiți 50%
50 ml
115RON

230,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: COL1036 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 18.05.2021
Ridicare personală
începând de mâine luni 17.05.2021

Descriere Collistar Pure Actives Glycolic Acid Rich Cream
Caracteristici

Pasul indispensabil în îngrijirea tenului este Collistar Glycolic Acid Rich Cream SPF 20! Crema cu o textură bogată, oferă tenului hidratare și confort imediat. Formula sa este îmbogățită cu Pentavitin, un complex de zahăr hrănitor și extract calmant din Zanthoxylum bungeanum. SPF 20 protejează pielea împotriva razelor UVA și UVB.

Caracteristici:

 • hidratează și hrănește
 • oferă confort
 • efect calmant
 • protejează împotriva razelor UVA și UVB
 • regenerează și netezește pielea
 • textură bogată

Ingrediente:

 • acid glicolic – regenerează și netezește pielea
 • Pentavitin – hrănește și hidratează
 • zanthoxylum bungeanum – efect calmant
 • SPF 20 – protejează împotriva razelor UVA și UVB
 • vegan

Aplicare:
Aplicați dimineața și/sau seara cu mișcări circulare, din centrul feței spre exterior, evitând buzele și zona ochilor și de jos în sus pe gât. Încheiați prin aplicarea unei presiuni ușoare pe față și gât cu ambele mâini.

Caracteristici

Consistență
crema
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Efect
anti-age, iluminare, revitalizare, regenerare, nutriție, împotriva petelor pigmentare, unificare, protecție împotriva influențelor externe, restaurează densitatea pielii
Protecție împotriva soarelui
fără SPF
Când se utilizează
ziua

Despre brand Collistar

Parfumurile Collistar | Cosmetica Collistar – Collistar a început ca o divizie în cadrul unei firme italiene de medicamente. În anul 1983, odată cu venirea la conducere a Danielei Sacerdote, dezvoltarea firmei a căpătat o cu totul altă direcție. Astăzi puteți cumpăra produsele acestui brand în aproximativ 2500 de parfumerii și magazine din Italia și în peste 3000 de centre de vânzare din străinătate.
Filozofia firmei este simplă – aceea de a oferi cosmetică de o calitate și o eficiență excepțională, la prețuri concurențiale. Collistar se mândrește cu faptul că poate mulțumi chiar și cea mai exigentă clientelă din toate grupurile țintă – tineri, seniori, persoane cu pielea foarte sensibilă sau uscată etc.
Datorită acestei abordări, Collistar se poate mândri cu numeroase succese. Este un producător de parfumuri important și a dezvoltat o întreagă gamă de produse cu adevărat revoluționare – capsule cu ser pentru piele, pudră de bronzat compactă și alte produse unicat. Unul dintre acestea, Nourishing Supermoisturizing Compact Cream (Crema hrănitoare compactă superhidratantă) a fost chiar expus în Muzeul Naţional de Știință și Tehnică Leonardo da Vinci din Milano.
Nu este de mirare că, pe anumite segmente strategice (preparate anticelulită, produse bărbăteşti, împotriva îmbătrânirii etc.), Collistar a reușit să capteze un mare procentaj din piaţă. De o imensă popularitate se bucură, de exemplu, gama sa de produse de aromaterapie sau spray-urile pentru bronzat cu o concepţie originală.
Collistar este inovator și în domeniul marketingului. A fost printre primii în lume care a introdus pentru produsele cosmetice campanii de reclamă în stilul „redacțional“. Paginile sale de internet amintesc de cataloagele clasice tipărite, atât din punct de vedere al designului, cât și al conținutului – găsiți fotografii, descrieri detaliate și, bineînțeles, preţurile.
Brandul Collistar îi atrage cu siguranță pe toți cei care doresc să cunoască cele mai bune parfumuri italienești, cosmetica eficientă și de bună calitate, precum şi pe cei care suferă de celulită sau diferite probleme dermatologice.

Rating Collistar Pure Actives Glycolic Acid Rich Cream3