CollistarPure Actives Glycolic Acid exfoliere enzimatica cu acid glicolic

3×
Collistar Pure Actives Glycolic Acid exfoliere enzimatica cu acid glicolic
Collistar Pure Actives Glycolic Acid exfoliere enzimatica cu acid glicolic
Livrare gratuită
Economisiți
235RON

Economisiți 25%
30 ml
176RON

În stoc | 586,67RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: COL0626
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 03.12.2021
Ridicare personală
joi 02.12.2021

Redați tenului dvs. frumusețea, strălucirea și tinerețea. Peeling-ul enzimatic Collistar Pure Actives a fost creat special pentru o curățare în profunzime, fără utilizarea substanțelor agresive.

Din zi în zi, tenul dvs. devine mai neted și mai uniform și va respira mai bine, datorită înlăturării celulelor cutanate moarte. După 4 săptămâni de aplicare regulată, tenul este complet regenerat își recapătă radianța naturală.

Caracteristici:

  • curăță tenul în profunzime și înlătură celulele cutanate moarte
  • regenerează frumusețea tenului, după 4 săptămâni de utilizare
  • iluminează tenul și decolorează petele pigmentare
  • fortifică tenul și netezește ridurile
  • uniformizează nuanța tenului
  • contractă porii și combate micile imperfecțiuni ale tenului

Ingrediente:

  • acid glicolic – eliberează tenul de celulele cutanate moarte
  • acid mandelic și acid gluconic – stimulează exfolierea tenului

Mod de aplicare:
Seara, puneți câteva picături de peeling pe pielea curată a feței și a gâtului și masați ușor. Evitați zona ochilor și buzele. Pentru rezultate durabile, utilizați peeling-ul zilnic, timp de 4 săptămâni. Apoi efectuați un alt ciclu de curățare, după o pauză de minim de 1 lună.

Atenționare:
Nu expuneți tenul la soare sau la solar pe durata folosiri exfoliantului și o săptămână după încheierea ciclului de curățare. Nu utilizați produsul pe un ten sensibil, iritat, reactiv sau afectat de cuperoză.

Caracteristici

Consistență
emulsie
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Efect
iluminare, exfoliere, împotriva petelor pigmentare, unificare
Când se utilizează
ziua și noaptea

Parfumurile Collistar | Cosmetica Collistar – Collistar a început ca o divizie în cadrul unei firme italiene de medicamente. În anul 1983, odată cu venirea la conducere a Danielei Sacerdote, dezvoltarea firmei a căpătat o cu totul altă direcție. Astăzi puteți cumpăra produsele acestui brand în aproximativ 2500 de parfumerii și magazine din Italia și în peste 3000 de centre de vânzare din străinătate.
Filozofia firmei este simplă – aceea de a oferi cosmetică de o calitate și o eficiență excepțională, la prețuri concurențiale. Collistar se mândrește cu faptul că poate mulțumi chiar și cea mai exigentă clientelă din toate grupurile țintă – tineri, seniori, persoane cu pielea foarte sensibilă sau uscată etc.
Datorită acestei abordări, Collistar se poate mândri cu numeroase succese. Este un producător de parfumuri important și a dezvoltat o întreagă gamă de produse cu adevărat revoluționare – capsule cu ser pentru piele, pudră de bronzat compactă și alte produse unicat. Unul dintre acestea, Nourishing Supermoisturizing Compact Cream (Crema hrănitoare compactă superhidratantă) a fost chiar expus în Muzeul Naţional de Știință și Tehnică Leonardo da Vinci din Milano.
Nu este de mirare că, pe anumite segmente strategice (preparate anticelulită, produse bărbăteşti, împotriva îmbătrânirii etc.), Collistar a reușit să capteze un mare procentaj din piaţă. De o imensă popularitate se bucură, de exemplu, gama sa de produse de aromaterapie sau spray-urile pentru bronzat cu o concepţie originală.
Collistar este inovator și în domeniul marketingului. A fost printre primii în lume care a introdus pentru produsele cosmetice campanii de reclamă în stilul „redacțional“. Paginile sale de internet amintesc de cataloagele clasice tipărite, atât din punct de vedere al designului, cât și al conținutului – găsiți fotografii, descrieri detaliate și, bineînțeles, preţurile.
Brandul Collistar îi atrage cu siguranță pe toți cei care doresc să cunoască cele mai bune parfumuri italienești, cosmetica eficientă și de bună calitate, precum şi pe cei care suferă de celulită sau diferite probleme dermatologice.