Collistar Pure Actives Collagen Cream Balm cremă-balsam antirid cu efect de întărire

3×
Collistar Pure Actives Collagen Cream Balm cremă-balsam antirid cu efect de întărire
Collistar Pure Actives Collagen Cream Balm cremă-balsam antirid cu efect de întărire
Economisiți
232RON

Economisiți 50%
50 ml
116RON

232,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: COL1035 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine joi 13.05.2021
Ridicare personală
începând de mâine joi 13.05.2021

Descriere Collistar Pure Actives Collagen Cream Balm
Caracteristici

Pasul indispensabil în îngrijirea tenului este Collistar Collagen Cream Balm! Produsul conține ingrediente active iar textura sa de balsam – cremă, a fost special concepută pentru a optimiza transmiterea colagenului către țesut, a consolida echilibrul hidrolipidic al pielii, pentru hrănirea suplimentară, elasticitate și confort. Extrem de eficient în combaterea îmbătrânirii pielii și a formării ridurilor, colagenul are o acțiune intensă care redensifică și recompactează tenul, ajută la prevenirea formării ridurilor și la reducerea celor existente .

Caracteristici:

  • hidratează și hrănește
  • oferă elasticitate pielii
  • efect anti – îmbătrânire
  • combate formarea ridurilor și a liniilor fine
  • consolidează echilibrul hidrolipidic

Ingrediente:

  • colagen – redă elasticitatea pielii și are efect anti - îmbătrânire
  • fără parfum
  • fără alcool
  • fără coloranți

Aplicare:
Se aplică în fiecare dimineață pe pielea curată cu mișcări circulare pe față, gât și decolteu.

Caracteristici

Consistență
balm
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Efect
anti-age, iluminare, regenerare, restaurează densitatea pielii, fermitate
Protecție împotriva soarelui
fără SPF
Când se utilizează
ziua, ziua și noaptea

Despre brand Collistar

Parfumurile Collistar | Cosmetica Collistar – Collistar a început ca o divizie în cadrul unei firme italiene de medicamente. În anul 1983, odată cu venirea la conducere a Danielei Sacerdote, dezvoltarea firmei a căpătat o cu totul altă direcție. Astăzi puteți cumpăra produsele acestui brand în aproximativ 2500 de parfumerii și magazine din Italia și în peste 3000 de centre de vânzare din străinătate.
Filozofia firmei este simplă – aceea de a oferi cosmetică de o calitate și o eficiență excepțională, la prețuri concurențiale. Collistar se mândrește cu faptul că poate mulțumi chiar și cea mai exigentă clientelă din toate grupurile țintă – tineri, seniori, persoane cu pielea foarte sensibilă sau uscată etc.
Datorită acestei abordări, Collistar se poate mândri cu numeroase succese. Este un producător de parfumuri important și a dezvoltat o întreagă gamă de produse cu adevărat revoluționare – capsule cu ser pentru piele, pudră de bronzat compactă și alte produse unicat. Unul dintre acestea, Nourishing Supermoisturizing Compact Cream (Crema hrănitoare compactă superhidratantă) a fost chiar expus în Muzeul Naţional de Știință și Tehnică Leonardo da Vinci din Milano.
Nu este de mirare că, pe anumite segmente strategice (preparate anticelulită, produse bărbăteşti, împotriva îmbătrânirii etc.), Collistar a reușit să capteze un mare procentaj din piaţă. De o imensă popularitate se bucură, de exemplu, gama sa de produse de aromaterapie sau spray-urile pentru bronzat cu o concepţie originală.
Collistar este inovator și în domeniul marketingului. A fost printre primii în lume care a introdus pentru produsele cosmetice campanii de reclamă în stilul „redacțional“. Paginile sale de internet amintesc de cataloagele clasice tipărite, atât din punct de vedere al designului, cât și al conținutului – găsiți fotografii, descrieri detaliate și, bineînțeles, preţurile.
Brandul Collistar îi atrage cu siguranță pe toți cei care doresc să cunoască cele mai bune parfumuri italienești, cosmetica eficientă și de bună calitate, precum şi pe cei care suferă de celulită sau diferite probleme dermatologice.

Rating Collistar Pure Actives Collagen Cream Balm3