Collistar Molecular Gel 2 in 1Gel after shave + cremă hidratantă de zi cu efect antirid

Collistar Molecular Gel 2 in 1 Gel after shave + cremă hidratantă de zi cu efect antirid
Collistar Molecular Gel 2 in 1 Gel after shave + cremă hidratantă de zi cu efect antirid
Economisiți
149RON

Economisiți 10%
75 ml
134RON

Cod: COL1073 | În stoc
1
Coletăria
marți 29.09.2020
Ridicare personală
miercuri 30.09.2020

Descrierea produsului Collistar Molecular Gel 2 in 1
Caracteristici

În fiecare dimineață, tratamentul facial Collistar Molecular Gel 2 in 1 oferă feței toată îngrijirea necesară pentru întreaga zi.

Caracteristici:

  • reface fermitatea pielii și are efect de lifting
  • regenerează și revitalizează
  • reduce ridurile și previne formarea acestora
  • hidratează intens
  • se absoarbe rapid
  • întinerește pielea și îi conferă energie
  • produsul este creat special pentru nevoile pielii bărbătești

Cum se utilizează:
Se aplică pe fața rasă și pe gât. Se lasă să se absoarbă. A se utiliza regulat, în fiecare dimineață.

Caracteristici

Consistență
gel
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Efect
Hidratare, anti-age, iluminare, nutriție, protecție împotriva influențelor externe
Protecție împotriva soarelui
fără SPF
Când se utilizează
ziua

Despre brand Collistar

p>Parfumurile Collistar | Cosmetica Collistar – Collistar a început ca o divizie în cadrul unei firme italiene de medicamente. În anul 1983, odată cu venirea la conducere a Danielei Sacerdote, dezvoltarea firmei a căpătat o cu totul altă direcție. Astăzi puteți cumpăra produsele acestui brand în aproximativ 2500 de parfumerii și magazine din Italia și în peste 3000 de centre de vânzare din străinătate.
Filozofia firmei este simplă – aceea de a oferi cosmetică de o calitate și o eficiență excepțională, la prețuri concurențiale. Collistar se mândrește cu faptul că poate mulțumi chiar și cea mai exigentă clientelă din toate grupurile țintă – tineri, seniori, persoane cu pielea foarte sensibilă sau uscată etc.
Datorită acestei abordări, Collistar se poate mândri cu numeroase succese. Este un producător de parfumuri important și a dezvoltat o întreagă gamă de produse cu adevărat revoluționare – capsule cu ser pentru piele, pudră de bronzat compactă și alte produse unicat. Unul dintre acestea, Nourishing Supermoisturizing Compact Cream (Crema hrănitoare compactă superhidratantă) a fost chiar expus în Muzeul Naţional de Știință și Tehnică Leonardo da Vinci din Milano.
Nu este de mirare că, pe anumite segmente strategice (preparate anticelulită, produse bărbăteşti, împotriva îmbătrânirii etc.), Collistar a reușit să capteze un mare procentaj din piaţă. De o imensă popularitate se bucură, de exemplu, gama sa de produse de aromaterapie sau spray-urile pentru bronzat cu o concepţie originală.
Collistar este inovator și în domeniul marketingului. A fost printre primii în lume care a introdus pentru produsele cosmetice campanii de reclamă în stilul „redacțional“. Paginile sale de internet amintesc de cataloagele clasice tipărite, atât din punct de vedere al designului, cât și al conținutului – găsiți fotografii, descrieri detaliate și, bineînțeles, preţurile.
Brandul Collistar îi atrage cu siguranță pe toți cei care doresc să cunoască cele mai bune parfumuri italienești, cosmetica eficientă și de bună calitate, precum şi pe cei care suferă de celulită sau diferite probleme dermatologice.

Rating Collistar Molecular Gel 2 in 1