Clinique Self Sunlotiune autobronzanta

Clinique Self Sun lotiune autobronzanta
Clinique Self Sun lotiune autobronzanta
Livrare gratuită
Economisiți
139RON

Economisiți 25%
culoare Light/Medium 125 ml
104RON

Cod: CLK1926 | În stoc
1
Coletăria
marți 07.04.2020

Descrierea produsului Clinique Self Sun
Caracteristici

Produsul autobronzant pentru corp Clinique Self Sun este garanția pielii frumos bronzate, tot timpul anului.

Caracteristici:

  • dă pielii un aspect sănătos, ca sărutat de soare
  • nu lasă pete
  • hidratează și hrănește

Ingrediente:

  • preparatul este non-comedogenic

Cum se utilizează:
Se aplică o cantitate adecvată de produs pe întregul corp. Se întinde temeinic și uniform. Pentru un rezultat maxim, se va utiliza mănușa aplicatoare. După utilizare, spălați-vă bine pe mâini.

Caracteristici

Consistență
lapte
Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele

Despre brand Clinique

Brandul Clinique a fost fondat în 1968, de Estée Lauder. Impulsul creator a venit în cadrul interviului ei cu un dermatolog, interviu publicat în revista de modă Vogue. O întrebare din articol a inspirat-o pe Estée Lauder să creeze cosmetice hipoalergenice, pentru orice tip de piele.

Cosmeticele Clinique oferă o serie de produse de machiaj, parfumuri pentru femei și bărbați și tratamente complete de îngrijire a feței și a corpului. Toate produsele de îngrijire a brandului Clinique sunt 100% produse fără parfum și se supun testelor riguroase de alergie, făcându-le potrivite pentru pielea cea mai sensibilă.

Punctul forte al produselor este oferta de game cosmetice complete, dezvoltate direct de dermatologi. Conceptul Clinique cu proceduri de înfrumusețare a tenului în 3 pași, este unic. Un motiv în plus să alegi cosmeticele Clinique, drept calea ideală spre cea mai potrivită și mai simplă îngrijire zilnică a tenului și a corpului tău. Încearcă și tu efectele cosmeticelor acestui brand. Vei descoperi că se adaptează perfect cerințelor pielii tale.

Rating Clinique Self Sun