CliniqueFan Favourites set cadou (facial)

Clinique Fan Favourites set cadou (facial)
Clinique Fan Favourites set cadou (facial)

Acest produs este momentan indisponibil | Cod: CLK06471

Moisture Surge™ Intense 72H Lipid-Replenishing Hydrator gel crema hidratant 30 ml + Take The Day Off™ Makeup Remover For Lids, Lashes & Lips două faze pentru îndepărtarea machiajului de pe ochi și buze 50 ml + All About Eyes™ crema de ochi împotriva ridurilor și a cearcănelor întunecate 5 ml + High Impact™ Mascara mascara cu efect de volum 3,5 ml

Un cadou pentru tine
Cumpărați produse Clinique de peste 199 RON și vă oferim cadou crema de ochi All About Eyes™ la 5 ml, care ajută la eliminarea cearcănelor întunecate și pungilor de sub ochi.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine

Setul conține:

  • Moisture Surge™ Intense 72H Lipid-Replenishing Hydrator gel crema hidratant 30 ml
  • Take The Day Off™ Makeup Remover For Lids, Lashes & Lips două faze pentru îndepărtarea machiajului de pe ochi și buze 50 ml
  • All About Eyes™ crema de ochi împotriva ridurilor și a cearcănelor întunecate 5 ml
  • High Impact™ Mascara mascara cu efect de volum 3,5 ml

Caracteristici:

  • frumos ambalat
  • bucură orice femeie
  • foarte potrivit ca un cadou

Cum se utilizează:
Folosiți fiecare produs din setul cosmetic conform instrucțiunilor proprii.

Caracteristici

Culoare
negru
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Tipuri de mascara
pentru volum
Efect
Hidratare, calmare, curățare, împotriva cearcănelor
Tipuri de seturi
set cadou
Protecție împotriva soarelui
fără SPF
Când se utilizează
ziua și noaptea

Brandul Clinique a fost fondat în 1968, de Estée Lauder. Impulsul creator a venit în cadrul interviului ei cu un dermatolog, interviu publicat în revista de modă Vogue. O întrebare din articol a inspirat-o pe Estée Lauder să creeze cosmetice hipoalergenice, pentru orice tip de piele.

Cosmeticele Clinique oferă o serie de produse de machiaj, parfumuri pentru femei și bărbați și tratamente complete de îngrijire a feței și a corpului. Toate produsele de îngrijire a brandului Clinique sunt 100% produse fără parfum și se supun testelor riguroase de alergie, făcându-le potrivite pentru pielea cea mai sensibilă.

Punctul forte al produselor este oferta de game cosmetice complete, dezvoltate direct de dermatologi. Conceptul Clinique cu proceduri de înfrumusețare a tenului în 3 pași, este unic. Un motiv în plus să alegi cosmeticele Clinique, drept calea ideală spre cea mai potrivită și mai simplă îngrijire zilnică a tenului și a corpului tău. Încearcă și tu efectele cosmeticelor acestui brand. Vei descoperi că se adaptează perfect cerințelor pielii tale.