Clinique 3 Steps Seturi pentru voiaj XI. pentru femei

Clinique 3 Steps Seturi pentru voiaj XI. pentru femei
Clinique 3 Steps Seturi pentru voiaj XI. pentru femei
Seturi pentru voiaj XI. pentru femei

Cod: CLK1005 | Acest produs este momentan indisponibil

sapun pentru curatare pentru ten gras și mixt 30 ml + loțiune tonică exfoliantă pentru ten gras și mixt 60 ml + gel hidratant pentru ten gras 50 ml + demachiant pentru ochi si buze 50 ml + crema de ochi 15 ml

Descriere Clinique 3 Steps
Caracteristici

Setul conține:

  • sapun pentru curatare pentru ten gras și mixt 30 ml
  • loțiune tonică exfoliantă pentru ten gras și mixt 60 ml
  • gel hidratant pentru ten gras 50 ml
  • demachiant pentru ochi si buze 50 ml
  • crema de ochi 15 ml

Caracteristici

Tipul de ten
ten gras, ten normal
Efect
Hidratare, împotriva cearcănelor
Tipuri de seturi
Seturi pentru voiaj

Despre brand Clinique

Brandul Clinique a fost fondat în 1968, de Estée Lauder. Impulsul creator a venit în cadrul interviului ei cu un dermatolog, interviu publicat în revista de modă Vogue. O întrebare din articol a inspirat-o pe Estée Lauder să creeze cosmetice hipoalergenice, pentru orice tip de piele.

Cosmeticele Clinique oferă o serie de produse de machiaj, parfumuri pentru femei și bărbați și tratamente complete de îngrijire a feței și a corpului. Toate produsele de îngrijire a brandului Clinique sunt 100% produse fără parfum și se supun testelor riguroase de alergie, făcându-le potrivite pentru pielea cea mai sensibilă.

Punctul forte al produselor este oferta de game cosmetice complete, dezvoltate direct de dermatologi. Conceptul Clinique cu proceduri de înfrumusețare a tenului în 3 pași, este unic. Un motiv în plus să alegi cosmeticele Clinique, drept calea ideală spre cea mai potrivită și mai simplă îngrijire zilnică a tenului și a corpului tău. Încearcă și tu efectele cosmeticelor acestui brand. Vei descoperi că se adaptează perfect cerințelor pielii tale.

Rating Clinique 3 Steps