Clinique Dramatically Different™ Moisturizing Cream cremă hidratantă uscata si foarte uscata

20×
Clinique Dramatically Different™ Moisturizing Cream cremă hidratantă uscata si foarte uscata
Clinique Dramatically Different™ Moisturizing Cream cremă hidratantă uscata si foarte uscata
50 ml

Cod: CLK1331 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Clinique Dramatically Different™ Moisturizing Cream
Caracteristici

Formula dezvoltată de dermatolog a cremei hidratante Clinique 3 Steps Dramatically Different protejează pielea pe tot  parcursul zilei, îi dă fermitate și în același timp o calmează.

Caracteristici

  • pielea devine mai rezistentă și mai fermă
  • hidratează intens pielea, chiar și pe cea foarte uscată
  • un aspect sănătos al tenului
  • conferă elasticitatea naturală a pielii

Cum se aplică
Aplicați pe pielea curățată în fiecare dimineață și masați ușor. Folosindu-l zilnic veți menține pielea mai tânără pentru o perioadă mult mai lungă.

Caracteristici

Consistență
crema
Tipul de ten
ten mixt, ten uscat
Efect
Hidratare, calmare, nutriție
Protecție împotriva soarelui
fără SPF
Când se utilizează
ziua, ziua și noaptea

Despre brand Clinique

Brandul Clinique a fost fondat în 1968, de Estée Lauder. Impulsul creator a venit în cadrul interviului ei cu un dermatolog, interviu publicat în revista de modă Vogue. O întrebare din articol a inspirat-o pe Estée Lauder să creeze cosmetice hipoalergenice, pentru orice tip de piele.

Cosmeticele Clinique oferă o serie de produse de machiaj, parfumuri pentru femei și bărbați și tratamente complete de îngrijire a feței și a corpului. Toate produsele de îngrijire a brandului Clinique sunt 100% produse fără parfum și se supun testelor riguroase de alergie, făcându-le potrivite pentru pielea cea mai sensibilă.

Punctul forte al produselor este oferta de game cosmetice complete, dezvoltate direct de dermatologi. Conceptul Clinique cu proceduri de înfrumusețare a tenului în 3 pași, este unic. Un motiv în plus să alegi cosmeticele Clinique, drept calea ideală spre cea mai potrivită și mai simplă îngrijire zilnică a tenului și a corpului tău. Încearcă și tu efectele cosmeticelor acestui brand. Vei descoperi că se adaptează perfect cerințelor pielii tale.

Rating Clinique Dramatically Different™ Moisturizing Cream20