CLEAN Lovegrass Eau de Parfum unisex

CLEAN Lovegrass Eau de Parfum unisex
CLEAN Lovegrass Eau de Parfum unisex
30 ml
143RON

476,67RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: CLN1176 | 1 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 23.04.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere CLEAN Lovegrass
Compoziție

Proaspătă, dar și misterioasă. Modernă și, totuși, atemporală. Aceasta este apa de parfum unisex CLEAN Lovegrass , a cărei compoziție flatează perfect atât femeile, cât și bărbații.

  • parfum aromatic, cu tonuri ierboase
  • parfum lemnos
  • parfum floral
  • parfum proaspăt, ideal pentru vreme caldă
  • unisex – pentru bărbați și femei

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
flori de lamai, piper negru, lamaie, clementine
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
iris, petale de trandafir, floare de portocal
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
kasmeran, mosc, Amberwood, patchouli, galeopsis ladanum
Grupe de parfumuri
aromatice, lemnoase

Despre brand CLEAN

Parfumurile Clean reprezintă alegerea preferată a tuturor iubitorilor minimalismului. Sunt exact opusul parfumurilor prea încărcate și sofisticate. Sunt pure, simple și fără complicații. De aceea, se pot combina liber, folosind tehnica numită stratificare (layering). Rezultatul unui layering inspirat este întotdeauna unic și personal. Fiecare parfum Clean inspiră retrăirea în subconștient a unor amintiri plăcute, pline de confort, de răsfăț și de bucurii.

În plus, Clean este unul dintre primele branduri „verzi“ de parfumuri. Admiră frumusețile naturii, considerate surse de inspirație pentru creațiile brandului. Este unul dintre motivele pentru care s-a angajat să respecte întotdeauna natura. Parfumurile Clean sunt potrivite pentru alergici, nu irită la contactul cu pielea și nu conțin ingrediente de origine animală. Flacoanele sunt fabricate din sticlă reciclată și reciclabilă.

Rating CLEAN Lovegrass