Clarisonic Brush Heads Deep Poreperie de rezerva pentru curatarea fetei pentru pori dilatati

2×
Clarisonic Brush Heads Deep Pore perie de rezerva pentru curatarea fetei pentru pori dilatati
Clarisonic Brush Heads Deep Pore perie de rezerva pentru curatarea fetei pentru pori dilatati
perie de rezerva pentru curatarea fetei pentru pori dilatati

Cod: CLS4405 | Acest produs este momentan indisponibil

Urmărește disponibilitatea produselor

Te anunțăm imediat, prin e-mail, când produsul reapare în stoc. Depinde numai de tine dacă alegi să profiți de ofertă.

Prin trimitere, vă exprimați acordul cu privire la prelucrarea e-mailului în scopul informării dvs. privind disponibilitatea produsului, de către compania Notino, s.r.o., până la expedierea e-mailului respectiv, dar timp de maximum 1 an. Aveți dreptul de a vă retrage oricând consimțământul. Pentru mai multe informații, consultați principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.​.

Descrierea produsului Clarisonic Brush Heads Deep Pore
Caracteristici

Peria electrică facială Clarisonic Brush Head Deep Pore curăță perfect tenul de impurități, de sebum și de celule epiteliale moarte.

Caracteristici:

  • curăță profund porii
  • masează delicat fața

Cum se utilizează:
Pentru instrucțiuni de folosire detaliate, se va consulta ghidul atașat.

Caracteristici

Tipul de alimentare
incarcator cu suport
Efect
minimalizarea porilor

Despre brand Clarisonic

Un ten proaspăt și radios este baza frumuseții. Nu credeți? Vă convinge brandul Clarisonic, care a ajutat milioane de clienți să aibă o piele mai frumoasă. La urma urmei, tenul este cartea noastră de vizită.

În anul 2001, când un grup de oameni de știință s-au hotărât să rezolve problema porilor astupați, cercetătorii au urmărit crearea unui dispozitiv care să curețe absolut perfect tenul. Nu numai că au reușit, dar au și descoperit un nou mod de îngrijire a pielii. S-a născut peria de curățare Clarisonic. Astăzi, după ani de cercetare și dezvoltare, Clarisonic asigură, odată cu metoda sonică de curățare, și ameliorarea tenului în doar 60 de secunde.

Clarisonic continuă și acum activitatea de cercetare-dezvoltare. Peria inteligentă Clarisonic Mia se poate adapta la nevoile tenului. Capetele de perie Clarisonic oferă masaje cu efect de fermitate, iluminează zona ochilor sau ajută la aplicarea fondului de ten. Fiecare aparat, extensie și produs de îngrijire este conceput pentru ca brandul să-și atingă țelul - de a transforma modul în care se simt oamenii în propria piele.

Rating Clarisonic Brush Heads Deep Pore2