ClarisonicBrush Head Pedi cap sonic de rezervă, pentru pilirea tălpilor

Clarisonic Brush Head Pedi cap sonic de rezervă, pentru pilirea tălpilor
Clarisonic Brush Head Pedi cap sonic de rezervă, pentru pilirea tălpilor
Livrare gratuită
Economisiți
136RON

Economisiți 5%
129RON

1 de buc. în stoc | 129,00RON / 1 buc., incl. TVA | Cod: CLS04427
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 29.11.2021
Ridicare personală
începând de mâine duminică 28.11.2021

Tălpile netede și îngrijite pot fi o realitate permanentă. Capul de rezervă sonic, pentru pilirea tălpilor, Clarisonic Brush Head Pedi netezește într-o clipă pielea aspră de pe tălpi, cu rezultate perfecte. Visul se transformă în realitate cât ai bate din palme, iar dvs. vă puteți bucura de tălpi catifelate nu doar în sandalele de vară, ci tot anul.

Caracteristici:

  • îndepărtează celulele epiteliale moarte
  • lasă tălpile moi și plăcute la atingere

Material:

  • oțel inox

Mod de utilizare:
Folosiți capul de rezervă la aparatul Clarisonic Pedi. Pentru rezultate perfecte, curățați tălpile de 2x pe săptămână.

Caracteristici

Tipul de piele
ten uscată, ten normală
Efect
rezistent la apă

Un ten proaspăt și radios este baza frumuseții. Nu credeți? Vă convinge brandul Clarisonic, care a ajutat milioane de clienți să aibă o piele mai frumoasă. La urma urmei, tenul este cartea noastră de vizită.

În anul 2001, când un grup de oameni de știință s-au hotărât să rezolve problema porilor astupați, cercetătorii au urmărit crearea unui dispozitiv care să curețe absolut perfect tenul. Nu numai că au reușit, dar au și descoperit un nou mod de îngrijire a pielii. S-a născut peria de curățare Clarisonic. Astăzi, după ani de cercetare și dezvoltare, Clarisonic asigură, odată cu metoda sonică de curățare, și ameliorarea tenului în doar 60 de secunde.

Clarisonic continuă și acum activitatea de cercetare-dezvoltare. Peria inteligentă Clarisonic Mia se poate adapta la nevoile tenului. Capetele de perie Clarisonic oferă masaje cu efect de fermitate, iluminează zona ochilor sau ajută la aplicarea fondului de ten. Fiecare aparat, extensie și produs de îngrijire este conceput pentru ca brandul să-și atingă țelul - de a transforma modul în care se simt oamenii în propria piele.