Clarisonic Brush Head Firming Massage cap de schimb pentru periuța de curățare pentru corp cu disc pentru masaj

Clarisonic Brush Head Firming Massage cap de schimb pentru periuța de curățare pentru corp cu disc pentru masaj
Clarisonic Brush Head Firming Massage cap de schimb pentru periuța de curățare pentru corp cu disc pentru masaj

Cod: CLS04408 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Clarisonic Brush Head Firming Massage

Oferiți zilnic tenului dvs. un masaj adevărat, ca de la salonul de cosmetică. Capătul de masaj Clarisonic Brush Head Firming Massage lasă fața perfect calmă și relaxată. Tehnologia oscilantă brevetată dezvoltă până la 27.000 de mișcări de micromasaj, având un efect fermitate în doar 3 minute. Datorită utilizării regulate, tenul devine mai ferm, iar contururile feței, ale gâtului și ale decolteului sunt vizibil ridicate.

În același timp, ameliorează absorbția produselor de îngrijire a tenului, fiind deci ideal pentru folosirea împreună cu crema hidratantă preferată sau cu crema de noapte antiîmbătrânire.

Caracteristici:

  • combate eficient până la 15 simptome de îmbătrânire a tenului
  • masează delicat tenul, îl calmează și îi stimulează fermitatea
  • reduce apariția liniilor și a ridurilor fine
  • reduce vizibil semnele de îmbătrânire, după doar 12 săptămâni de folosire
  • ameliorează absorbția produselor de îngrijire
  • remodelează contururile faciale

Specificații tehnice:

  • 27.000 de mișcări de micromasaj pentru fermitate, în cadrul unei utilizări
  • poate fi folosit pe față, pe gât și pe decolteu
  • În cazul utilizării de 2× pe zi, indicatorul pentru înlocuire se aprinde după 6 luni
  • compatibil cu dispozitivele Clarisonic Mia Smart și Smart Profile Uplift

Mod de utilizare:
Se utilizează în mod regulat dimineața și seara. Inserați capătul pe corpul periuței dvs. Clarisonic. Aplicați aplica crema antiîmbătrânire preferată, pe pielea curată a feței, a gâtului și a decolteului. Începeți masajul pe gât, continuați pe zona maxilarului și deplasați-vă în sus, până la frunte. Dispozitivul este setat pentru un masaj de 3 minute.

Despre brand Clarisonic

Un ten proaspăt și radios este baza frumuseții. Nu credeți? Vă convinge brandul Clarisonic, care a ajutat milioane de clienți să aibă o piele mai frumoasă. La urma urmei, tenul este cartea noastră de vizită.

În anul 2001, când un grup de oameni de știință s-au hotărât să rezolve problema porilor astupați, cercetătorii au urmărit crearea unui dispozitiv care să curețe absolut perfect tenul. Nu numai că au reușit, dar au și descoperit un nou mod de îngrijire a pielii. S-a născut peria de curățare Clarisonic. Astăzi, după ani de cercetare și dezvoltare, Clarisonic asigură, odată cu metoda sonică de curățare, și ameliorarea tenului în doar 60 de secunde.

Clarisonic continuă și acum activitatea de cercetare-dezvoltare. Peria inteligentă Clarisonic Mia se poate adapta la nevoile tenului. Capetele de perie Clarisonic oferă masaje cu efect de fermitate, iluminează zona ochilor sau ajută la aplicarea fondului de ten. Fiecare aparat, extensie și produs de îngrijire este conceput pentru ca brandul să-și atingă țelul - de a transforma modul în care se simt oamenii în propria piele.

Rating Clarisonic Brush Head Firming Massage