Clarisonic Brush Heads Deep Porecap de schimb pentru periuța de curățare pentru curatare profunda

Clarisonic Brush Heads Deep Pore cap de schimb pentru periuța de curățare pentru curatare profunda
Clarisonic Brush Heads Deep Pore cap de schimb pentru periuța de curățare pentru curatare profunda

Cod: CLS04406 | Acest produs este momentan indisponibil

Urmărește disponibilitatea produselor

Te anunțăm imediat, prin e-mail, când produsul reapare în stoc. Depinde numai de tine dacă alegi să profiți de ofertă.

Prin trimitere, vă exprimați acordul cu privire la prelucrarea e-mailului în scopul informării dvs. privind disponibilitatea produsului, de către compania Notino, s.r.o., până la expedierea e-mailului respectiv, dar timp de maximum 1 an. Aveți dreptul de a vă retrage oricând consimțământul. Pentru mai multe informații, consultați principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.​.

Descrierea produsului Clarisonic Brush Heads Deep Pore

Îngrijirea zilnică a tenului trăiește o revoluție. Capătul de perie pentru curățarea profundă a tenului Clarisonic Brush Heads Deep Pore acționează mult mai eficient decât spălarea obișnuită a feței. Îndepărtează excesul de sebum, netezește suprafața neuniformă a tenului și contractă vizibil porii dilatați.

Firele deosebit de fine sunt blânde cu tenul sensibil și, datorită diferenței de lungime și mișcării cu dublă acțiune, puteți elimina cu ușurință murdăria, chiar și din locuri mai puțin accesibile, cum ar fi zona din jurul nasului. Rezultatul este un ten perfect curat, neted și vizibil mai radiant.

Caracteristici:

  • un ten până la de 6× mai curat decât în cazul spălării cu mâinile
  • curăță în profunzime porii astupați și reduce apariția acestora
  • îndepărtează excesul de sebum din piele
  • tenul este considerabil mai fin, după doar 2 săptămâni de utilizare
  • ameliorează cu 61 % absorbția vitaminei C în piele
  • ajunge și în zonele neuniforme și greu accesibile
  • tenul devine vizibil mai strălucitor

Specificații tehnice:

  • material moale și neporos, rezistent la înmulțirea bacteriilor
  • peste 300 de mișcări pe secundă
  • compatibil cu toate dispozitivele Clarisonic

Mod de utilizare:
Inserați capul de periere pe peria dvs. de curățare Clarisonic. Umeziți tenul și aplicați produsul de curățare preferat. Porniți dispozitivul și curățați tenul, deplasând peria cu mișcări circulare blânde: 20 de secunde pe frunte, 20 de secunde pe nas și pe bărbie și 10 secunde pe fiecare obraz. După utilizare, clătiți bine sub apă curentă și lăsați să se usuce. Poate fi folosit de 2 ori pe zi. Pentru rezultate optime, este important să înlocuiți capul la fiecare 3 luni.

Despre brand Clarisonic

Un ten proaspăt și radios este baza frumuseții. Nu credeți? Vă convinge brandul Clarisonic, care a ajutat milioane de clienți să aibă o piele mai frumoasă. La urma urmei, tenul este cartea noastră de vizită.

În anul 2001, când un grup de oameni de știință s-au hotărât să rezolve problema porilor astupați, cercetătorii au urmărit crearea unui dispozitiv care să curețe absolut perfect tenul. Nu numai că au reușit, dar au și descoperit un nou mod de îngrijire a pielii. S-a născut peria de curățare Clarisonic. Astăzi, după ani de cercetare și dezvoltare, Clarisonic asigură, odată cu metoda sonică de curățare, și ameliorarea tenului în doar 60 de secunde.

Clarisonic continuă și acum activitatea de cercetare-dezvoltare. Peria inteligentă Clarisonic Mia se poate adapta la nevoile tenului. Capetele de perie Clarisonic oferă masaje cu efect de fermitate, iluminează zona ochilor sau ajută la aplicarea fondului de ten. Fiecare aparat, extensie și produs de îngrijire este conceput pentru ca brandul să-și atingă țelul - de a transforma modul în care se simt oamenii în propria piele.

Rating Clarisonic Brush Heads Deep Pore