Clarins Sun Carecremă pentru plaja SPF 50+

Clarins Sun Care cremă pentru plaja SPF 50+
Clarins Sun Care cremă pentru plaja SPF 50+
Livrare gratuită
150 ml
108RON

Cod: CLR04073 | În stoc
1
Coletăria
miercuri 08.04.2020

Descrierea produsului Clarins Sun Care
Caracteristici

Produsul Clarins Sun asigură un bronz deosebit de frumos.

Caracteristici:

  • pregătește pielea pentru expunerea la soare
  • oferă pielii hidratarea necesară

Cum se utilizează:
Se aplică înainte de expunerea la soare, întinzându-se foarte bine. A se agita, înainte de utilizare.

Caracteristici

Consistență
crema
Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele

Despre brand Clarins

Ingrediente naturale, grijă față de mediu și dragoste pentru îngrijirea tenului. Acestea alcătuiesc filozofia brandului francez Clarins, care utilizează în produsele sale peste 250 de extracte vegetale. Toate sunt atent selectate pentru eficacitatea lor și sunt extrase prin procedee cât mai blânde față de natură.

Istoria brandului Clarins începe în anul 1954, când Jacques Courtin-Clarins a deschis primul său Institut Clarins. Fondatorul era convins că succesul și fericirea sunt indisolubil legate de frumusețe. Era o declarație îndrăzneață la acea vreme, a fost imediat adoptată de femei, iar popularitatea brandului a început să crească.

Cercetătorii din laboratoarele Clarins sunt considerați pionieri în industria de îngrijire a frumuseții, având în palmares o serie de formule inovatoare, fără concurență în industria cosmetică. Printre cele mai populare produse se numără serul intensiv anti-aging Clarins Double Serum, fondul de ten pudră Clarins Skin Illusion sau renumita cremă hidratantă Clarins Hydra-Essentiel. Iar uleiul de buze Clarins are un loc de cinste în poșetele femeilor din întreaga lume. Acum aveți ocazia să vă convingeți personal de calitatea imbatabilă a cosmeticelor franțuzești!

Rating Clarins Sun Care

tracking pixel