ClarinsSun Care Gel-to-Oil gel pentru plaja SPF 30

Clarins Sun Care Gel-to-Oil gel pentru plaja SPF 30
Clarins Sun Care Gel-to-Oil gel pentru plaja SPF 30
Livrare gratuită
Economisiți
145RON

Economisiți 31%
150 ml
99RON

Mai mult de 5 buc. în stoc | 66,00RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: CLR04808
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 29.11.2021
Ridicare personală
începând de mâine duminică 28.11.2021

Produsul Clarins Sun Care Gel-to-Oil asigură un bronz deosebit de frumos.

Caracteristici:

  • oferă pielii hidratarea necesară
  • poate fi folosit și pe pielea udă
  • protejează pielea de acțiunea negativă a radiațiilor UV

Cum se utilizează:
Se aplică înainte de expunerea la soare, întinzându-se foarte bine. Pentru menținerea protecției se va repeta aplicarea, în special înainte și după baie, după ștergerea sau uscarea cu prosopul.

Caracteristici

Consistență
gel
Tipul de piele
ten uscată, pentru toate tipurile de piele
Factor de protecție
protecție ridicată (SPF 30 – SPF 50)
Efect
Hidratare, protecție împotriva influențelor externe
Substanțe active
aloe vera

Ingrediente naturale, grijă față de mediu și dragoste pentru îngrijirea tenului. Acestea alcătuiesc filozofia brandului francez Clarins, care utilizează în produsele sale peste 250 de extracte vegetale. Toate sunt atent selectate pentru eficacitatea lor și sunt extrase prin procedee cât mai blânde față de natură.

Istoria brandului Clarins începe în anul 1954, când Jacques Courtin-Clarins a deschis primul său Institut Clarins. Fondatorul era convins că succesul și fericirea sunt indisolubil legate de frumusețe. Era o declarație îndrăzneață la acea vreme, a fost imediat adoptată de femei, iar popularitatea brandului a început să crească.

Cercetătorii din laboratoarele Clarins sunt considerați pionieri în industria de îngrijire a frumuseții, având în palmares o serie de formule inovatoare, fără concurență în industria cosmetică. Printre cele mai populare produse se numără serul intensiv anti-aging Clarins Double Serum, fondul de ten pudră Clarins Skin Illusion sau renumita cremă hidratantă Clarins Hydra-Essentiel. Iar uleiul de buze Clarins are un loc de cinste în poșetele femeilor din întreaga lume. Acum aveți ocazia să vă convingeți personal de calitatea imbatabilă a cosmeticelor franțuzești!