Clarins Invisible Sun Care Stick stick protector pentru zonele sensibile SPF 50

Clarins Invisible Sun Care Stick stick protector pentru zonele sensibile SPF 50
Clarins Invisible Sun Care Stick stick protector pentru zonele sensibile SPF 50
17 g

Cod: CLR04807 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Clarins Invisible Sun Care Stick
Caracteristici

Produsul de protecție solară Clarins Invisible Sun Care Stick constituie o parte indispensabilă a îngrijirii pielii expuse la soare.

Caracteristici:

  • înalt factor de protecție solară
  • aplicare ușoară și rapidă
  • acționează imediat după aplicare

Cum se utilizează:
Produsul se aplică pe porțiunile sensibile ale feței, care au nevoie de îngrijire suplimentară. Se repetă, dacă este necesar, în special după îmbăiere, în caz de transpirație și după uscarea pielii cu prosopul.

Caracteristici

Consistență
solid
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Factor de protecție
protecție ridicată (SPF 30 – SPF 50)
Efect
protecție împotriva influențelor externe
Protecție împotriva soarelui
cu SPF
Când se utilizează
ziua

Despre brand Clarins

Ingrediente naturale, grijă față de mediu și dragoste pentru îngrijirea tenului. Acestea alcătuiesc filozofia brandului francez Clarins, care utilizează în produsele sale peste 250 de extracte vegetale. Toate sunt atent selectate pentru eficacitatea lor și sunt extrase prin procedee cât mai blânde față de natură.

Istoria brandului Clarins începe în anul 1954, când Jacques Courtin-Clarins a deschis primul său Institut Clarins. Fondatorul era convins că succesul și fericirea sunt indisolubil legate de frumusețe. Era o declarație îndrăzneață la acea vreme, a fost imediat adoptată de femei, iar popularitatea brandului a început să crească.

Cercetătorii din laboratoarele Clarins sunt considerați pionieri în industria de îngrijire a frumuseții, având în palmares o serie de formule inovatoare, fără concurență în industria cosmetică. Printre cele mai populare produse se numără serul intensiv anti-aging Clarins Double Serum, fondul de ten pudră Clarins Skin Illusion sau renumita cremă hidratantă Clarins Hydra-Essentiel. Iar uleiul de buze Clarins are un loc de cinste în poșetele femeilor din întreaga lume. Acum aveți ocazia să vă convingeți personal de calitatea imbatabilă a cosmeticelor franțuzești!

Rating Clarins Invisible Sun Care Stick