ClarinsDouble Fix' Mascara fixator rezistent la apa a genelor si a sprancenelor

1×
Clarins Double Fix' Mascara fixator rezistent la apa a genelor si a sprancenelor
Clarins Double Fix' Mascara fixator rezistent la apa a genelor si a sprancenelor
7 ml

Acest produs este momentan indisponibil | Cod: CLR0693

Produsul Clarins Double Fix' Mascara intensifică privirea și subliniază frumusețea ochilor.

Caracteristici:

  • produsul este rezistent la apă
  • ajută la modelarea, la definirea și la fixarea sprâncenelor
  • transparență ridicată – invizibil la ochi
  • evidențiază culoarea naturală a sprâncenelor
  • impresie naturală

Cum se utilizează:
Folosind peria, se pieptănă linia naturală a genelor și a sprâncenelor. Produsul se poate utiliza singur sau peste fond de ten.

Compoziție completă

ISODODECANE, DEXTRIN PALMITATE, POLYMETHYLSILSESQUIOXANE, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, ETHYLHEXYL PALMITATE, DEXTRIN PALMITATE/ETHYLHEXANOATE, CITRUS AURANTIUM AMARA (BITTER ORANGE) FLOWER WAX, TOCOPHEROL, [MS2916A] Pentru compoziția produsului este responsabil producătorul. Datorită posibilelor modificări, vă recomandăm să verificați compoziția produsului direct pe ambalajul acestuia.
Întregul text

Caracteristici

Culoare
transparent
Consistență
gel
Efect
rezistent la apă
Culoare
transparent

Ingrediente naturale, grijă față de mediu și dragoste pentru îngrijirea tenului. Acestea alcătuiesc filozofia brandului francez Clarins, care utilizează în produsele sale peste 250 de extracte vegetale. Toate sunt atent selectate pentru eficacitatea lor și sunt extrase prin procedee cât mai blânde față de natură.

Istoria brandului Clarins începe în anul 1954, când Jacques Courtin-Clarins a deschis primul său Institut Clarins. Fondatorul era convins că succesul și fericirea sunt indisolubil legate de frumusețe. Era o declarație îndrăzneață la acea vreme, a fost imediat adoptată de femei, iar popularitatea brandului a început să crească.

Cercetătorii din laboratoarele Clarins sunt considerați pionieri în industria de îngrijire a frumuseții, având în palmares o serie de formule inovatoare, fără concurență în industria cosmetică. Printre cele mai populare produse se numără serul intensiv anti-aging Clarins Double Serum, fondul de ten pudră Clarins Skin Illusion sau renumita cremă hidratantă Clarins Hydra-Essentiel. Iar uleiul de buze Clarins are un loc de cinste în poșetele femeilor din întreaga lume. Acum aveți ocazia să vă convingeți personal de calitatea imbatabilă a cosmeticelor franțuzești!