Clarins Eye Collection Setset de cosmetice pentru femei

Clarins Eye Collection Set set de cosmetice pentru femei
Clarins Eye Collection Set set de cosmetice pentru femei
set de cosmetice pentru femei

Cod: CLR1794 | Acest produs este momentan indisponibil

Super Restorative ser de ochi pentru fermitate 15 ml + Supra Volume 01 Intense Black mascara 3,5 ml + demachiant pentru ochi 30 ml

Caracteristici

Culoare
negru
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Tipuri de mascara
pentru volum
Efect
anti-age, iluminare, lifting, împotriva cearcănelor
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Clarins

Ingrediente naturale, grijă față de mediu și dragoste pentru îngrijirea tenului. Acestea alcătuiesc filozofia brandului francez Clarins, care utilizează în produsele sale peste 250 de extracte vegetale. Toate sunt atent selectate pentru eficacitatea lor și sunt extrase prin procedee cât mai blânde față de natură.

Istoria brandului Clarins începe în anul 1954, când Jacques Courtin-Clarins a deschis primul său Institut Clarins. Fondatorul era convins că succesul și fericirea sunt indisolubil legate de frumusețe. Era o declarație îndrăzneață la acea vreme, a fost imediat adoptată de femei, iar popularitatea brandului a început să crească.

Cercetătorii din laboratoarele Clarins sunt considerați pionieri în industria de îngrijire a frumuseții, având în palmares o serie de formule inovatoare, fără concurență în industria cosmetică. Printre cele mai populare produse se numără serul intensiv anti-aging Clarins Double Serum, fondul de ten pudră Clarins Skin Illusion sau renumita cremă hidratantă Clarins Hydra-Essentiel. Iar uleiul de buze Clarins are un loc de cinste în poșetele femeilor din întreaga lume. Acum aveți ocazia să vă convingeți personal de calitatea imbatabilă a cosmeticelor franțuzești!

Rating Clarins Eye Collection Set