Chromwell Accessories pensula pentru aplicarea vopselei cu pieptene

Chromwell Accessories pensula pentru aplicarea vopselei cu pieptene
Chromwell Accessories pensula pentru aplicarea vopselei cu pieptene
pensula pentru aplicarea vopselei cu pieptene
7RON

7RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: CHW0036 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 09.03.2021
Ridicare personală
sâmbătă 06.03.2021

Descrierea produsului Chromwell Accessories

Pensula de vopsit Chromwell Accessories Accessories este un accesoriu indispensabil pentru produsele de colorare, fără de care procesul vopsirii nu este posibil.

Caracteristici:

  • facilitează aplicarea vopselei pe păr
  • asigură obținerea unui aspect natural al părului
  • acul pensulei este potrivit pentru separarea șuvițelor

Cum se utilizează:
Pensula se folosește pentru aplicarea vopselei pe păr. După utilizare, se va spăla temeinic cu apă călduță și săpun. Dimensiunea pensulei determină precizia și viteza de aplicare a vopselei.

Despre brand Chromwell

Bucurați-vă de o îngrijire ca la salonul de coafură, dar în confortul de acasă! Aparatele de coafură profesionale Chromwell îmbină tehnologia inovatoare cu un design atractiv! Acest brand german de calitate se ocupă cu dezvoltarea și inovarea unor tehnici și a unor instrumente de coafură care simplifică munca stiliștilor din întreaga lume!

Tehnica de coafură Chromwell este modernă, inovativă și cu un design ergonomic. Totul este adaptat la nevoile utilizatorilor profesioniști, care pretind rezultate rapide, precise și de înaltă calitate. Acum vă puteți permite și acasă confortul instrumentelor profesionale, pentru a crea o coafură cu aspect absolut profesionist!

Brandul Chromwell oferă uscătoare de păr, plăci de întins părul, perii, bigudiuri, instrumente pentru colorarea părului și alte obiecte unice, cu care obțineți un păr frumos și îngrijit! Folosind brandul Chromwell, aveți o coafură perfectă și fără compromisuri!

Rating Chromwell Accessories