Chloé See by Chloé

deospray pentru femei 100 ml

Chloé See by Chloé deospray pentru femei 100 ml
Chloé See by Chloé deospray pentru femei 100 ml
Chloé See by Chloé deospray pentru femei 100 ml
100 ml
93RON

Cod: CHL0167 | Mai mult de 5 buc. în stoc
buc.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
La cumpărarea produselor Chloé de minim 160 de RON vă oferim gratis un mini parfum Chloé la 5 ml. Bucurați-vă de mireasma sezuală de la Chloé.
Livrarea prin Cargus. Data estimata pentru livrare:
luni, 17.12.2018
ridicare personală
luni, 17.12.2018
Chloé See by Chloé
100 ml | 93RON

Descriere parfum Chloé See by Chloé

Deodorantul spray Chloé See by Chloé completează perfect parfumul din aceeași serie. Combate eficient transpirația nedorită, îngrijește pielea axilelor și o menține proaspătă și frumos parfumată, ore în șir.

Despre brand Chloé

Libertate, lejeritate și feminitate – acestea sunt principiile respectate de brandul Chloé, încă de la începuturile sale. Povestea Chloé a început în 1952 la Paris, când Gabrielle Aghion și Jacques Lenoir au lansat propria colecție de modă. Cei doi se numără printre pionierii relaxării cerințelor stricte din haute couture, oferind clienților confecții „ready-to-wear“, mai confortabile și mai ușor de purtat.

În 1975, casa de modă Chloé a lansat primul său parfum, care evocă sufletul romantic al fiecărei femei. Brandul Chloé este unul dintre puținele care se concentrează exclusiv asupra parfumurilor feminine. În lumea Chloé, femeile sunt regine - încrezătoare, libere, romantice și visătoare.

Apa de parfum Chloé Chloé, o odă a seducției, a gingășiei și a feminității fără compromisuri, a înscris acest brand pentru totdeauna în istoria parfumurilor de succes. Aroma tipică, floral lemnoasă a parfumurilor Chloé a devenit acum emblematică pentru milioane de femei din întreaga lume.

Rating Chloé See by Chloé

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!