Chloé Rose Tangerine Eau de Toilette pentru femei

2×
Chloé Rose Tangerine Eau de Toilette pentru femei
Chloé Rose Tangerine Eau de Toilette pentru femei
Promoție
Livrare gratuită
Economisiți
474RON

Economisiți 10%
75 ml
425RON

566,67RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: CHL03705 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 16.04.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Chloé Rose Tangerine
Compoziție

Lăsați întreaga lume să vă admire feminitatea – curajoasă și liberă. Apa de toaletă pentru femei Chloé Rose Tangerine, cu caracterul său luminos, o transpune atât de perfect în parfum, încât nimeni nu o poate trece cu vederea.

  • un parfum de flori și fructe
  • primul parfum Chloe cu fundă oranj
  • lansat în anul 2020

Compoziția parfumului
Debutează cu tonuri înviorătoare, de mandarine, care conferă parfumului un aer realmente vibrant. La scurt timp, în prim plan trec coacăzele negre, care dau parfumului un caracter emfatic. Inima de trandafiri aduce puritate și delicatețe compoziției. La final, lemnul dulce de cedru și tonurile moi de ambră albă rotunjesc plăcut parfumul.

Povestea parfumului
Acest parfum modern de fructe, care dă rapid dependență, diferă de emblematicul Chloé din 2008, mai ales prin caracter. În timp ce apa de parfum originală este dominată de tonuri roz pudrate, apa de toaletă Chloé Rose Tangerine radiază prospețime, datorită combinației de mandarină cu coacăze negre.

Chloé Rose Tangerine are o culoare oranj, a cărei delicatețe îi subliniază caracterul de fructe. Chiar și funda de la gât are o nuanță neobișnuită de portocaliu, dar flaconul își păstrează designul minimalist, perfect pentru femeile moderne și sigure pe sine. Actrița Lucy Boynton a devenit chipul acestui parfum, datorită frumuseții sale și a modului perfect în care întruchipează spiritul fetei pentru care este creat parfumul.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
mandarina, coacaze negre
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
trandafir
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
ambra albă, cedru
Grupe de parfumuri
de fructe, florale

Am scris despre Chloé Rose Tangerine
Articole

Despre brand Chloé

Libertate, lejeritate și feminitate – acestea sunt principiile respectate de brandul Chloé, încă de la începuturile sale. Povestea Chloé a început în 1952 la Paris, când Gabrielle Aghion și Jacques Lenoir au lansat propria colecție de modă. Cei doi se numără printre pionierii relaxării cerințelor stricte din haute couture, oferind clienților confecții „ready-to-wear“, mai confortabile și mai ușor de purtat.

În 1975, casa de modă Chloé a lansat primul său parfum, care evocă sufletul romantic al fiecărei femei. Brandul Chloé este unul dintre puținele care se concentrează exclusiv asupra parfumurilor feminine. În lumea Chloé, femeile sunt regine - încrezătoare, libere, romantice și visătoare.

Apa de parfum Chloé Chloé, o odă a seducției, a gingășiei și a feminității fără compromisuri, a înscris acest brand pentru totdeauna în istoria parfumurilor de succes. Aroma tipică, floral lemnoasă a parfumurilor Chloé a devenit acum emblematică pentru milioane de femei din întreaga lume.

Rating Chloé Rose Tangerine2