ChloéNaturelle Eau de Parfum pentru femei

Chloé Naturelle Eau de Parfum pentru femei
Chloé Naturelle Eau de Parfum pentru femei
Nou
Livrare gratuită
Economisiți
738RON

Economisiți 24%
100 ml
556RON

În stoc | 556,00RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: CHL03757
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 03.12.2021
Ridicare personală
joi 02.12.2021

Apa de parfum pentru femei, Chloé Naturelle, are o compoziție unică, absolut naturală și, totodată, luxoasă. Feminin, modern și elegant, acest parfum vă convinge că natura vă oferă întotdeauna tot ceea ce vă trebuie pentru o experiență senzorială desăvârșită.

  • un parfum floral proaspăt, cu tonuri lemnoase
  • compoziția este centrată pe nota de trandafir, cules manual, din surse etice
  • compoziție vegană și 100 % naturală, fără filtre sau coloranți artificiali

Compoziția parfumului
Această apă de parfum radiază forța și spontaneitatea naturii, încă din prima clipă. Debutează cu cedrat proaspăt, al cărui furnizor italian este membru al UEBT. La scurt timp, înfloresc esențe de trandafiri din agricultura ecologică bulgară. Aromele sunt accentuate de tonul de neroli marocan. Estomparea parfumului are loc în acordurile lemnului de cedru din Virginia.

Povestea parfumului
Compoziția parfumului Chloé Naturelle este opera parfumierului Michel Almairac, care a dedicat un an întreg cercetării și creației, pentru a fi sigur că include doar cele mai selecte ingrediente.

Toate ingredientele provin din surse sustenabile și au fost obținute pe căi etice. Combinația de alcool natural și apă creează un parfum de o puritate deosebită. Flaconul conține materiale reciclate în proporție de 25 %, iar fundița legată manual este confecționată 100 % din poliester reciclat.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
coacaze negre, lamaie
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
trandafir, extras din portocala amara
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
cedru, mimoza
Grupe de parfumuri
florale, lemnoase

Libertate, lejeritate și feminitate – acestea sunt principiile respectate de brandul Chloé, încă de la începuturile sale. Povestea Chloé a început în 1952 la Paris, când Gabrielle Aghion și Jacques Lenoir au lansat propria colecție de modă. Cei doi se numără printre pionierii relaxării cerințelor stricte din haute couture, oferind clienților confecții „ready-to-wear“, mai confortabile și mai ușor de purtat.

În 1975, casa de modă Chloé a lansat primul său parfum, care evocă sufletul romantic al fiecărei femei. Brandul Chloé este unul dintre puținele care se concentrează exclusiv asupra parfumurilor feminine. În lumea Chloé, femeile sunt regine - încrezătoare, libere, romantice și visătoare.

Apa de parfum Chloé Chloé, o odă a seducției, a gingășiei și a feminității fără compromisuri, a înscris acest brand pentru totdeauna în istoria parfumurilor de succes. Aroma tipică, floral lemnoasă a parfumurilor Chloé a devenit acum emblematică pentru milioane de femei din întreaga lume.