Chloé L’Eaueau de toilette pentru femei

Chloé L’Eau eau de toilette pentru femei
Chloé L’Eau eau de toilette pentru femei
Livrare gratuită
100 ml
475RON

Cod: CHL03634 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 21.02.2020
Ridicare personală
vineri 21.02.2020
  • Descriere parfum
  • Articole
  • Despre brand
  • Rating

Descriere parfum Chloé L’Eau
Compoziție

Dați cuvântul fetei vesele și fără griji din sufletul fiecăreia dintre noi. Apa de toaletă Chloé L’Eau are aceeași siguranță de sine și eleganță degajată ca și femeia căreia îi este destinată. Amplificați forța legăturii dintre gândirea dvs. liberă și sălbăticia esențială a naturii.

  • un parfum floral
  • pentru femeia sigură pe sine, care gândește liber
  • ideal pentru zi

Compoziția parfumului
Pregătiți-vă pentru debutul suculent, de grepfrut și litchi, într-un duo armonios. Deosebit de feminine, notele din inimă aparțin îmbătătoarelor magnolii și trandafirului de Damasc. Mângâierea catifelată de la final este oferită de lemnul de cedru, cu ambră și mosc.

Povestea parfumului
Seria parfumurilor Chloé, populare printre femeile din întreaga lume, e acum mai bogată cu o apă de toaletă în care domină trandafirii și magnolia. Semnătura olfactivă Chloé surprinde prospețimea și esența unică a feminității îndrăznețe, în armonie cu natura.

Toate parfumurile Chloé pun feminitatea pe primul loc, fapt sugerat, în cazul parfumului L’Eau, de flaconul și cutia roz coral deschis. Apartenența la variantele Chloé anterioare este confirmată de celebrul flacon de sticlă „plisată”, decorat cu o panglică în nuanța roz coral, folosită și la cutie. Aspectul luxos este desăvârșit de capacul argintiu, rotund și elegant, al flaconului.

Compoziție

Note varf
floare de lychee, grapefruit
Note inima
trandafir de Damasc, magnolie
Note baza
lemn de cedru, cihlimbar, mosc
Grupe de parfumuri
florale

Am scris despre Chloé L’Eau
Articole

Despre brand Chloé

Libertate, lejeritate și feminitate – acestea sunt principiile respectate de brandul Chloé, încă de la începuturile sale. Povestea Chloé a început în 1952 la Paris, când Gabrielle Aghion și Jacques Lenoir au lansat propria colecție de modă. Cei doi se numără printre pionierii relaxării cerințelor stricte din haute couture, oferind clienților confecții „ready-to-wear“, mai confortabile și mai ușor de purtat.

În 1975, casa de modă Chloé a lansat primul său parfum, care evocă sufletul romantic al fiecărei femei. Brandul Chloé este unul dintre puținele care se concentrează exclusiv asupra parfumurilor feminine. În lumea Chloé, femeile sunt regine - încrezătoare, libere, romantice și visătoare.

Apa de parfum Chloé Chloé, o odă a seducției, a gingășiei și a feminității fără compromisuri, a înscris acest brand pentru totdeauna în istoria parfumurilor de succes. Aroma tipică, floral lemnoasă a parfumurilor Chloé a devenit acum emblematică pentru milioane de femei din întreaga lume.

Rating Chloé L’Eau