Chanel Rouge Allure Velvet ruj de buze catifelant cu efect matifiant

2×
Chanel Rouge Allure Velvet ruj de buze catifelant cu efect matifiant
Chanel Rouge Allure Velvet ruj de buze catifelant cu efect matifiant

Descriere Chanel Rouge Allure Velvet
Caracteristici

Nu credeți că un ruj mat poate fi și confortabil? Rujul de buze catifelat, cu efect matifiant, Chanel Rouge Allure Velvet este intens pigmentat, dar, în același timp este plăcut pe buze, ca și cum ar fi o a doua piele. Efectul mat, dar în același timp iluminator, are un aspect luxos și va arăta bine, fie că vă decideți pentru un look de zi sau unul de gală.

Caracteristici:

  • pentru buze mate, fără senzație de deshidratare
  • are un efect asemănător cu mătasea
  • intens pigmentat
  • are o textură plăcută
  • aplicare confortabilă

Ingrediente:

  • pigmenți colorați ultradelicați – în concentrație mare, pentru o culoare intensă
  • microbiluțe de pudră și particule de perle – pentru un efect mat, dar în același timp strălucitor, asemănător cu aspectul mătăsos
  • microbiluțe din silicon și derivat din ulei de jojoba – netezesc suprafața buzelor

Mod de utilizare:
Aplicați rujul direct pe buze sau, mai întâi, trasați conturul buzelor cu un creion de buze în aceeași nuanță și apoi, cu ajutorul unei pensule, umpleți restul buzelor cu ruj.

Caracteristici

Culoare
roz, roșu
Efect
mat

Despre brand Chanel

Gabrielle Bonheur Chanel, fondatoarea brandului Chanel, supranumită regina modei, s-a născut în 1883 în orășelul Saumur din vestul Franței. A cucerit lumea modei, însă, de la Paris, prin costumele sale inovatoare, cu pantaloni și fustă.

Coco Chanel a început prin a cânta într-un bar, unde și-a primit și porecla. În 1912 a deschis primul său salon de modă, devenind curând o creatoare de renume. Ea era cea care, la mijlocul secolului al XX-lea, dicta tendințele din haute couture, creațiile Chanel fiind purtate de personalități precum Jacqueline Kennedy sau Grace Kelly.

N-a durat mult timp, până când aria de interes a lui G. B. Chanel s-a extins și spre cosmetice și parfumuri. Primul său parfum, lansat în 1921, a fost legendarul Chanel N° 5, care a rămas până în zilele noastre unul dintre cele mai renumite și mai vândute parfumuri din istorie. Titlul său emblematic se poate aplica astăzi fără frică și creațiilor ca Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme Sport sau Chanel Gabrielle.

Rating Chanel Rouge Allure Velvet2