Chanel Égoïste PlatinumEau de Toilette pentru bărbați

5×
Chanel Égoïste Platinum Eau de Toilette pentru bărbați
Chanel Égoïste Platinum Eau de Toilette pentru bărbați
Promoție
Livrare gratuită
50 ml
319RON

Cod: CHA0295 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine miercuri 25.11.2020
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere parfum Chanel Égoïste Platinum
Compoziție

Captați cu ușurință atenția, oriunde mergeți. Apa de toaletă pentru bărbați Chanel Egoiste Platinum atrage atenția tuturor femeilor frumoase din împrejur. Parfumul vă subliniază farmecul și eleganța. Sunteți pregătit să vă ridicați ego-ul cu câteva trepte?

  • un parfum floral lemnos
  • pentru un bărbat sigur de sine
  • pentru fiecare zi

Compoziția parfumului
Parfumul debutează cu o combinație plăcută, de rozmarin aromatic, cu ghimbir captivant și lavandă delicată. Continuă cu tonuri de galbanum, de salvie și de mușcată, iar notele de bază evidențiază acorduri de cedru cald și de vetiver.

Povestea parfumului
Acest parfum se bucură de succes de mulți ani - a apărut în anul 1993 și, de atunci, dă încredere și subliniază farmecul a mii de bărbați. În spatele compoziției se află parfumierul Jacques Polge, cunoscut mai ales datorită cooperării sale cu brandul Chanel.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
lavanda, ghimbir, rozmarin
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
geranium, salvie, galbanum
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
cedru, vetiver
Grupe de parfumuri
florale, lemnoase

Despre brand Chanel

Gabrielle Bonheur Chanel, fondatoarea brandului Chanel, supranumită regina modei, s-a născut în 1883 în orășelul Saumur din vestul Franței. A cucerit lumea modei, însă, de la Paris, prin costumele sale inovatoare, cu pantaloni și fustă.

Coco Chanel a început prin a cânta într-un bar, unde și-a primit și porecla. În 1912 a deschis primul său salon de modă, devenind curând o creatoare de renume. Ea era cea care, la mijlocul secolului al XX-lea, dicta tendințele din haute couture, creațiile Chanel fiind purtate de personalități precum Jacqueline Kennedy sau Grace Kelly.

N-a durat mult timp, până când aria de interes a lui G. B. Chanel s-a extins și spre cosmetice și parfumuri. Primul său parfum, lansat în 1921, a fost legendarul Chanel N° 5, care a rămas până în zilele noastre unul dintre cele mai renumite și mai vândute parfumuri din istorie. Titlul său emblematic se poate aplica astăzi fără frică și creațiilor ca Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme Sport sau Chanel Gabrielle.

Rating Chanel Égoïste Platinum5