Chanel No.5 Sprayeau de parfum pentru femei

Chanel No.5 Spray eau de parfum pentru femei 50 ml
Chanel No.5 Spray eau de parfum pentru femei 50 ml
50 ml

Cod: CHA0262 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere parfum Chanel No.5 Spray
Compoziție

Chanel No.5 Spray este o esenta florala, proiectat pentru tinerele cu aer modern si seducator si adauga acestor personalitati carismatice senzualitate si gratie.
In deschiderea acestui parfum de lux isi fac prezenta note de ylang-ylang si neroli accentuate de aldehide. Cele medii sunt dominate de note florale cu trandafiri si iasomie, iar cele de baza sunt dominate de note calde de lemn de santal, vanilie si vetiver. Este o esenta exclusivista perfecta pentru iesirile in societate
Aceasta esenta va imbraca la fel ca o haina croita bine.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
Ylang-Ylang, extras din portocala amara, aldehide
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
trandafir, iasomie
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
vanilie, vetiver, lemn de santal
Grupe de parfumuri
florale, aldehidice

Despre brand Chanel

Gabrielle Bonheur Chanel, fondatoarea brandului Chanel, supranumită regina modei, s-a născut în 1883 în orășelul Saumur din vestul Franței. A cucerit lumea modei, însă, de la Paris, prin costumele sale inovatoare, cu pantaloni și fustă.

Coco Chanel a început prin a cânta într-un bar, unde și-a primit și porecla. În 1912 a deschis primul său salon de modă, devenind curând o creatoare de renume. Ea era cea care, la mijlocul secolului al XX-lea, dicta tendințele din haute couture, creațiile Chanel fiind purtate de personalități precum Jacqueline Kennedy sau Grace Kelly.

N-a durat mult timp, până când aria de interes a lui G. B. Chanel s-a extins și spre cosmetice și parfumuri. Primul său parfum, lansat în 1921, a fost legendarul Chanel N° 5, care a rămas până în zilele noastre unul dintre cele mai renumite și mai vândute parfumuri din istorie. Titlul său emblematic se poate aplica astăzi fără frică și creațiilor ca Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme Sport sau Chanel Gabrielle.

Rating Chanel No.5 Spray