Chanel N°5 L'Eau set cadou pentru femei

Chanel N°5 L'Eau set cadou pentru femei
Chanel N°5 L'Eau set cadou pentru femei
Livrare gratuită
Nou
775RON

775RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: CHA10144 | 1 de buc. în stoc

Eau de Toilette 100 ml + Eau de Toilette spray pentru voiaj 20 ml

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 22.01.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere parfum Chanel N°5 L'Eau
Compoziție

Un parfum de lux este alegerea ideală atunci când doriți să faceți cuiva o reală plăcere. Setul de parfum feminin Chanel N°5 L'Eau , frumos ambalat aduce destinatarei o bucurie maximă. Fiți sigur că orice femeie se va îndrăgosti de la prima vedere de fermecătorul set perfect asortat.

Caracteristici:

  • design de lux
  • foarte potrivit pentru a fi oferit cadou
  • bucură orice femeie
  • parfum de lux pentru pretențioși

Setul conține:

  • Eau de Toilette 100 ml
  • Eau de Toilette spray pentru voiaj 20 ml

Compoziție

Grupe de parfumuri
florale, aldehidice
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Chanel

Gabrielle Bonheur Chanel, fondatoarea brandului Chanel, supranumită regina modei, s-a născut în 1883 în orășelul Saumur din vestul Franței. A cucerit lumea modei, însă, de la Paris, prin costumele sale inovatoare, cu pantaloni și fustă.

Coco Chanel a început prin a cânta într-un bar, unde și-a primit și porecla. În 1912 a deschis primul său salon de modă, devenind curând o creatoare de renume. Ea era cea care, la mijlocul secolului al XX-lea, dicta tendințele din haute couture, creațiile Chanel fiind purtate de personalități precum Jacqueline Kennedy sau Grace Kelly.

N-a durat mult timp, până când aria de interes a lui G. B. Chanel s-a extins și spre cosmetice și parfumuri. Primul său parfum, lansat în 1921, a fost legendarul Chanel N° 5, care a rămas până în zilele noastre unul dintre cele mai renumite și mai vândute parfumuri din istorie. Titlul său emblematic se poate aplica astăzi fără frică și creațiilor ca Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme Sport sau Chanel Gabrielle.

Rating Chanel N°5 L'Eau