ChanelLes Beiges Stick Blush blush stick

Chanel Les Beiges Stick Blush blush stick
Chanel Les Beiges Stick Blush blush stick
culoare N°21 8 g

Acest produs este momentan indisponibil | Cod: CHA3366

Blush-ul Chanel Les Beiges Stick Blush conferă tenului un aspect sănătos, proaspăt și natural.

Caracteristici:

  • are o textură fină, ușoară și plăcută
  • accentuează trăsăturile feței
  • ușor de utilizat
  • dă obrajilor o culoare sănătoasă
  • Iluminează

Caracteristici

Culoare
roz

Gabrielle Bonheur Chanel, fondatoarea brandului Chanel, supranumită regina modei, s-a născut în 1883 în orășelul Saumur din vestul Franței. A cucerit lumea modei, însă, de la Paris, prin costumele sale inovatoare, cu pantaloni și fustă.

Coco Chanel a început prin a cânta într-un bar, unde și-a primit și porecla. În 1912 a deschis primul său salon de modă, devenind curând o creatoare de renume. Ea era cea care, la mijlocul secolului al XX-lea, dicta tendințele din haute couture, creațiile Chanel fiind purtate de personalități precum Jacqueline Kennedy sau Grace Kelly.

N-a durat mult timp, până când aria de interes a lui G. B. Chanel s-a extins și spre cosmetice și parfumuri. Primul său parfum, lansat în 1921, a fost legendarul Chanel N° 5, care a rămas până în zilele noastre unul dintre cele mai renumite și mai vândute parfumuri din istorie. Titlul său emblematic se poate aplica astăzi fără frică și creațiilor ca Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme Sport sau Chanel Gabrielle.