Chanel Le Volume de Chanelmascara pentru un maxim de volum negru intens

1×
Chanel Le Volume de Chanel mascara pentru un maxim de volum negru intens
Chanel Le Volume de Chanel mascara pentru un maxim de volum negru intens
culoare 90 Noir Khôl 6 g

Cod: CHA3019 | Acest produs este momentan indisponibil

Urmărește disponibilitatea produselor

Te anunțăm imediat, prin e-mail, când produsul reapare în stoc. Depinde numai de tine dacă alegi să profiți de ofertă.

Prin trimitere, vă exprimați acordul cu privire la prelucrarea e-mailului în scopul informării dvs. privind disponibilitatea produsului, de către compania Notino, s.r.o., până la expedierea e-mailului respectiv, dar timp de maximum 1 an. Aveți dreptul de a vă retrage oricând consimțământul. Pentru mai multe informații, consultați principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.​.

Descrierea produsului Chanel Le Volume de Chanel
Caracteristici

Acest rimel inovativ, de înaltă precizie, conferă genelor lungimi amețitoare, volum instantaneu și o culoare intensă, dintr-un singur gest. Peria exclusivă „fulg de zăpadă“, dezvoltată special pentru Chanel, combină fire lungi și scurte, ingenios orientate, pentru un efect intens de prelungire și de îndesire a genelor și un rezultat perfect, de fiecare dată.

Caracteristici:

  • prelungește genele și le mărește volumul
  • învelește fiecare geană cu rimel negru intens
  • perie inovatoare, cu peri de lungimi diferite
  • subliniază forma naturală a ochilor
  • nu lipește genele și nu se întinde

Ingrediente:

  • îmbogățit cu cărbune - pentru un look dramatic și gene extra negre

Mod de aplicare:

  • Se aplică folosind peria, de la rădăcini până la vârfuri. Pentru un efect mai intens și mai profund, aplicați mai multe straturi.

Caracteristici

Culoare
negru
Tipuri de mascara
pentru volum

Despre brand Chanel

Gabrielle Bonheur Chanel, fondatoarea brandului Chanel, supranumită regina modei, s-a născut în 1883 în orășelul Saumur din vestul Franței. A cucerit lumea modei, însă, de la Paris, prin costumele sale inovatoare, cu pantaloni și fustă.

Coco Chanel a început prin a cânta într-un bar, unde și-a primit și porecla. În 1912 a deschis primul său salon de modă, devenind curând o creatoare de renume. Ea era cea care, la mijlocul secolului al XX-lea, dicta tendințele din haute couture, creațiile Chanel fiind purtate de personalități precum Jacqueline Kennedy sau Grace Kelly.

N-a durat mult timp, până când aria de interes a lui G. B. Chanel s-a extins și spre cosmetice și parfumuri. Primul său parfum, lansat în 1921, a fost legendarul Chanel N° 5, care a rămas până în zilele noastre unul dintre cele mai renumite și mai vândute parfumuri din istorie. Titlul său emblematic se poate aplica astăzi fără frică și creațiilor ca Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme Sport sau Chanel Gabrielle.

Rating Chanel Le Volume de Chanel