Chanel Le Crayon Lèvrescreion contur buze cu ascutitoare

2×
Chanel Le Crayon Lèvres creion contur buze cu ascutitoare
Chanel Le Crayon Lèvres creion contur buze cu ascutitoare
culoare 93 Beige Innocent 1 g
119RON

Cod: CHA3326 | 5 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 10.06.2020

Descrierea produsului Chanel Le Crayon Lèvres
Caracteristici

Creionul de buze Chanel Le Crayon Levres previne migrarea neintenționată a rujului și ajută la crearea formei perfecte a buzelor.

Caracteristici:

  • conturează și accentuează perfect buzele
  • combină funcțiile conturului de buze și ale rujului
  • pentru rezistență de lungă durată
  • hidratează buzele

Cum se utilizează:
Se conturează buzele cu creionul, apoi se aplică rujul sau luciul de buze. De asemenea, se poate umple conturul buzelor.

Caracteristici

Culoare
roșu
Substanțe active
vitamina E

Despre brand Chanel

Gabrielle Bonheur Chanel, fondatoarea brandului Chanel, supranumită regina modei, s-a născut în 1883 în orășelul Saumur din vestul Franței. A cucerit lumea modei, însă, de la Paris, prin costumele sale inovatoare, cu pantaloni și fustă.

Coco Chanel a început prin a cânta într-un bar, unde și-a primit și porecla. În 1912 a deschis primul său salon de modă, devenind curând o creatoare de renume. Ea era cea care, la mijlocul secolului al XX-lea, dicta tendințele din haute couture, creațiile Chanel fiind purtate de personalități precum Jacqueline Kennedy sau Grace Kelly.

N-a durat mult timp, până când aria de interes a lui G. B. Chanel s-a extins și spre cosmetice și parfumuri. Primul său parfum, lansat în 1921, a fost legendarul Chanel N° 5, care a rămas până în zilele noastre unul dintre cele mai renumite și mai vândute parfumuri din istorie. Titlul său emblematic se poate aplica astăzi fără frică și creațiilor ca Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme Sport sau Chanel Gabrielle.

Rating Chanel Le Crayon Lèvres