Chanel La Moussespuma demachianta cu o textura cremoasa

Chanel La Mousse spuma demachianta cu o textura cremoasa
Chanel La Mousse spuma demachianta cu o textura cremoasa
150 ml
239RON

Cod: CHA06001 | 2 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 01.10.2020
Ridicare personală
joi 01.10.2020

Descrierea produsului Chanel La Mousse
Caracteristici

Textura bogat cremoasă se transformă într-o spumă ușoară, la aplicarea pe piele - chiar și curățarea zilnică a tenului poate deveni o experiență plăcută. Spuma facială Chanel La Mousse curăță tenul de orice urmă de machiaj, de fond de ten și de impurități, lăsând-o curată și fresh. Formula îmbogățită cu alge marine și cu extract de floarea sării conferă tenului o doză de hidratare bine meritată.

Caracteristici:

  • înlătură perfect resturile de fond de ten de pe față
  • curăță tenul de impurități, în profunzime
  • lasă tenul bine hidratat și cu o senzație plăcută de prospețime

Ingrediente:

  • extract de alge marine albastre - curăță și hidratează tenul în profunzime
  • extract de floarea sării - menține umiditatea optimă în piele

Mod de aplicare:
Aplicați o cantitate mică de spumă pe tenul uscat sau umed, masați cu mișcări circulare și clătiți cu apă din abundență.

Caracteristici

Consistență
spumă
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Efect
Hidratare, curățare, protecție împotriva influențelor externe

Despre brand Chanel

Gabrielle Bonheur Chanel, fondatoarea brandului Chanel, supranumită regina modei, s-a născut în 1883 în orășelul Saumur din vestul Franței. A cucerit lumea modei, însă, de la Paris, prin costumele sale inovatoare, cu pantaloni și fustă.

Coco Chanel a început prin a cânta într-un bar, unde și-a primit și porecla. În 1912 a deschis primul său salon de modă, devenind curând o creatoare de renume. Ea era cea care, la mijlocul secolului al XX-lea, dicta tendințele din haute couture, creațiile Chanel fiind purtate de personalități precum Jacqueline Kennedy sau Grace Kelly.

N-a durat mult timp, până când aria de interes a lui G. B. Chanel s-a extins și spre cosmetice și parfumuri. Primul său parfum, lansat în 1921, a fost legendarul Chanel N° 5, care a rămas până în zilele noastre unul dintre cele mai renumite și mai vândute parfumuri din istorie. Titlul său emblematic se poate aplica astăzi fără frică și creațiilor ca Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme Sport sau Chanel Gabrielle.

Rating Chanel La Mousse