Chanel Coco Mademoiselle ulei pentru corp pentru femei

2×
Chanel Coco Mademoiselle ulei pentru corp pentru femei
Chanel Coco Mademoiselle ulei pentru corp pentru femei
200 ml

Cod: CHA2303 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere parfum Chanel Coco Mademoiselle
Compoziție

Uleiul de corp Chanel Coco Mademoiselle Coco Mademoiselle completează perfect parfumul din aceeași colecție. Uleiul de corp parfumat hidratează și hrănește pielea, lăsând-o moale și catifelată.

Compoziție

Consistență
ulei

Despre brand Chanel

Gabrielle Bonheur Chanel, fondatoarea brandului Chanel, supranumită regina modei, s-a născut în 1883 în orășelul Saumur din vestul Franței. A cucerit lumea modei, însă, de la Paris, prin costumele sale inovatoare, cu pantaloni și fustă.

Coco Chanel a început prin a cânta într-un bar, unde și-a primit și porecla. În 1912 a deschis primul său salon de modă, devenind curând o creatoare de renume. Ea era cea care, la mijlocul secolului al XX-lea, dicta tendințele din haute couture, creațiile Chanel fiind purtate de personalități precum Jacqueline Kennedy sau Grace Kelly.

N-a durat mult timp, până când aria de interes a lui G. B. Chanel s-a extins și spre cosmetice și parfumuri. Primul său parfum, lansat în 1921, a fost legendarul Chanel N° 5, care a rămas până în zilele noastre unul dintre cele mai renumite și mai vândute parfumuri din istorie. Titlul său emblematic se poate aplica astăzi fără frică și creațiilor ca Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme Sport sau Chanel Gabrielle.

Rating Chanel Coco Mademoiselle2