Chanel Coco Mademoisellespray parfumat pentru par pentru femei

2×
Chanel Coco Mademoiselle spray parfumat pentru par pentru femei
Chanel Coco Mademoiselle spray parfumat pentru par pentru femei
Livrare gratuită
35 ml
209RON

Cod: CHA0524 | 2 de buc. în stoc
1
Coletăria
miercuri 08.04.2020

Descriere parfum Chanel Coco Mademoiselle

Parfumul de păr Chanel Coco Mademoiselle Coco Mademoiselle completează perfect parfumul din aceeași colecție. Este complet neagresiv față de păr, așa că se poate folosi de mai multe ori în timpul zilei.

Despre brand Chanel

Gabrielle Bonheur Chanel, fondatoarea brandului Chanel, supranumită regina modei, s-a născut în 1883 în orășelul Saumur din vestul Franței. A cucerit lumea modei, însă, de la Paris, prin costumele sale inovatoare, cu pantaloni și fustă.

Coco Chanel a început prin a cânta într-un bar, unde și-a primit și porecla. În 1912 a deschis primul său salon de modă, devenind curând o creatoare de renume. Ea era cea care, la mijlocul secolului al XX-lea, dicta tendințele din haute couture, creațiile Chanel fiind purtate de personalități precum Jacqueline Kennedy sau Grace Kelly.

N-a durat mult timp, până când aria de interes a lui G. B. Chanel s-a extins și spre cosmetice și parfumuri. Primul său parfum, lansat în 1921, a fost legendarul Chanel N° 5, care a rămas până în zilele noastre unul dintre cele mai renumite și mai vândute parfumuri din istorie. Titlul său emblematic se poate aplica astăzi fără frică și creațiilor ca Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme Sport sau Chanel Gabrielle.

Rating Chanel Coco Mademoiselle

tracking pixel