Chanel Coco Mademoisellelapte de corp pentru femei

3×
Chanel Coco Mademoiselle lapte de corp pentru femei
Chanel Coco Mademoiselle lapte de corp pentru femei
200 ml

Cod: CHA0133 | Acest produs este momentan indisponibil

Urmărește disponibilitatea produselor

Te anunțăm imediat, prin e-mail, când produsul reapare în stoc. Depinde numai de tine dacă alegi să profiți de ofertă.

Prin trimitere, vă exprimați acordul cu privire la prelucrarea e-mailului în scopul informării dvs. privind disponibilitatea produsului, de către compania Notino, s.r.o., până la expedierea e-mailului respectiv, dar timp de maximum 1 an. Aveți dreptul de a vă retrage oricând consimțământul. Pentru mai multe informații, consultați principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.​.

Descriere parfum Chanel Coco Mademoiselle
Compoziție

Loțiunea pentru corp Chanel Coco Mademoiselle pentru femei, este un plus de lux care completează perfect parfumul din aceeași gamă. Hidratează pielea și o parfumează cu note senzuale de floare de portocal, trandafir dulce, vanilie, citrice proaspete, iasomie și patchouli exotic. Loțiunea de corp lasă pielea catifelată la atingere.

Caracteristici:

  • textură ușoară de loțiune
  • hidratează pielea
  • aromă florală
  • lasă pielea catifelată la atingere

Aplicare:
Aplicați pe pielea curată și masați delicat pe tot corpul.

Compoziție

Consistență
lapte

Despre brand Chanel

Gabrielle Bonheur Chanel, fondatoarea brandului Chanel, supranumită regina modei, s-a născut în 1883 în orășelul Saumur din vestul Franței. A cucerit lumea modei, însă, de la Paris, prin costumele sale inovatoare, cu pantaloni și fustă.

Coco Chanel a început prin a cânta într-un bar, unde și-a primit și porecla. În 1912 a deschis primul său salon de modă, devenind curând o creatoare de renume. Ea era cea care, la mijlocul secolului al XX-lea, dicta tendințele din haute couture, creațiile Chanel fiind purtate de personalități precum Jacqueline Kennedy sau Grace Kelly.

N-a durat mult timp, până când aria de interes a lui G. B. Chanel s-a extins și spre cosmetice și parfumuri. Primul său parfum, lansat în 1921, a fost legendarul Chanel N° 5, care a rămas până în zilele noastre unul dintre cele mai renumite și mai vândute parfumuri din istorie. Titlul său emblematic se poate aplica astăzi fără frică și creațiilor ca Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme Sport sau Chanel Gabrielle.

Rating Chanel Coco Mademoiselle3