Chanel Coco Mademoiselle Eau de Toilette 3 reincarcari pentru femei

Chanel Coco Mademoiselle Eau de Toilette 3 reincarcari pentru femei
Chanel Coco Mademoiselle Eau de Toilette 3 reincarcari pentru femei
Livrare gratuită
3x20 ml
547RON

Cod: CHA1893 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine miercuri 20.01.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere parfum Chanel Coco Mademoiselle
Compoziție

Gabrielle Chanel, poreclită Coco, este una dintre cele mai importante personalități ale modei mondiale. În onoarea fermecătoarei doamne, a fost creată apa de toaletă pentru femei Chanel Coco Mademoiselle, care este la fel de șarmantă, de feminină și de elegantă ca și fondatoarea brandului Chanel. Răsfățați-vă cu luxul autentic, într-un flacon minimalist.

  • un parfum floral chypre, cu acorduri de citrice
  • ideal pentru fiecare zi
  • o versiune lejeră a apei de parfum Coco Mademoiselle

Compoziția parfumului
Debutul vă încântă cu note de portocale și de bergamotă. Inima conține note de trandafir romantic, cu iasomie delicată și fructe exotice de lici. Baza constă într-o combinație de vanilie gurmandă, cu mosc, vetiver și paciuli.

Povestea parfumului
Coco Mademoiselle este o creație a parfumierului casei Chanel, Jacques Polge. Atât apa de parfum, cât și apa de toaletă Coco Mademoiselle au fost lansate în anul 2001. Ambele au compoziții aproape identice, doar proporțiile și intensitatea diferă - apa de toaletă este mai lejeră, de aceea se potrivește perfect pentru fiecare zi, în orice anotimp. Flaconul este elegant, minimalist și atemporal. Ca însuși brandul Chanel.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
portocala, bergamota
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
trandafir, iasomie, litchi chinensis
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
patchouli, mosc, vanilie, vetiver
Grupe de parfumuri
florale, chypre

Despre brand Chanel

Gabrielle Bonheur Chanel, fondatoarea brandului Chanel, supranumită regina modei, s-a născut în 1883 în orășelul Saumur din vestul Franței. A cucerit lumea modei, însă, de la Paris, prin costumele sale inovatoare, cu pantaloni și fustă.

Coco Chanel a început prin a cânta într-un bar, unde și-a primit și porecla. În 1912 a deschis primul său salon de modă, devenind curând o creatoare de renume. Ea era cea care, la mijlocul secolului al XX-lea, dicta tendințele din haute couture, creațiile Chanel fiind purtate de personalități precum Jacqueline Kennedy sau Grace Kelly.

N-a durat mult timp, până când aria de interes a lui G. B. Chanel s-a extins și spre cosmetice și parfumuri. Primul său parfum, lansat în 1921, a fost legendarul Chanel N° 5, care a rămas până în zilele noastre unul dintre cele mai renumite și mai vândute parfumuri din istorie. Titlul său emblematic se poate aplica astăzi fără frică și creațiilor ca Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme Sport sau Chanel Gabrielle.

Rating Chanel Coco Mademoiselle