Chanel Cocoeau de parfum pentru femei

14×
Chanel Coco eau de parfum pentru femei
Chanel Coco eau de parfum pentru femei
Livrare gratuită
100 ml
678RON

Cod: CHA0116 | În stoc
1
Un cadou pentru tine
Achiziționați produse de minim 200 RON și vă puteți alege cadou o pastă de dinți MEDIBLANC din coșul de cumpărături.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 11.08.2020
Ridicare personală
marți 11.08.2020

Descriere parfum Chanel Coco
Compoziție

Lăsați-vă fascinată de senzualitatea epică a celebrului parfum oriental cu accente florale. Apa de parfum pentru femei Chanel Coco este exact ce vă trebuie pentru a vă simți seducătoare și elegantă. Ca însăși Coco Chanel.

  • un parfum oriental, cu accente picante
  • pentru o lady romantică
  • ideal pentru zile reci

Compoziția parfumului
Debutează cu acorduri fresh de portocal, de mandarine și de coriandru intens. Inima conține un buchet superb de trandafiri, cu iasomie, mimoze și ylang-ylang. Notele de bază conțin boabe de tonka, paciuli exotic și opoponax somalez.

Povestea parfumului
Nasul expert în acest parfum este parfumierul francez Jacques Polge, care l-a creat în anul 1984. Merită menționat și flaconul emblematic - simplu, dar luxos, care reflectă stilul recunoscut al brandului Chanel. De menționat și flaconul - simplu, dar luxos, în spiritul brandului Chanel. Coco este un parfum excelent, pentru adevărate doamne. Pentru domnișoare recomandăm mai degrabă Coco Mademoiselle.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
flori de portocal, mandarina
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
trandafir, Ylang-Ylang, iasomie, mimoza
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
patchouli, opoponax somalian, tonka
Grupe de parfumuri
orientale, picante

Despre brand Chanel

Gabrielle Bonheur Chanel, fondatoarea brandului Chanel, supranumită regina modei, s-a născut în 1883 în orășelul Saumur din vestul Franței. A cucerit lumea modei, însă, de la Paris, prin costumele sale inovatoare, cu pantaloni și fustă.

Coco Chanel a început prin a cânta într-un bar, unde și-a primit și porecla. În 1912 a deschis primul său salon de modă, devenind curând o creatoare de renume. Ea era cea care, la mijlocul secolului al XX-lea, dicta tendințele din haute couture, creațiile Chanel fiind purtate de personalități precum Jacqueline Kennedy sau Grace Kelly.

N-a durat mult timp, până când aria de interes a lui G. B. Chanel s-a extins și spre cosmetice și parfumuri. Primul său parfum, lansat în 1921, a fost legendarul Chanel N° 5, care a rămas până în zilele noastre unul dintre cele mai renumite și mai vândute parfumuri din istorie. Titlul său emblematic se poate aplica astăzi fără frică și creațiilor ca Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme Sport sau Chanel Gabrielle.

Rating Chanel Coco