Treci la conținutul principal
Chanel Coco Eau de Parfum rezerva pentru femei

ChanelCoco Eau de Parfum rezerva pentru femei

4×
Livrare gratuită
60 ml
569RON

1 de buc. în stoc | 948,33RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: CHA0125
1
Sameday - Express
începând de mâine marți 26.09.2023
Ridicare personală
începând de mâine marți 26.09.2023
Produsul este prietenos cu mediul.
Sustenabil

Lăsați-vă în voia experiențelor luxuriante și exprimați-vă senzualitatea feminității. Apa de parfum rezervă pentru femei Chanel Coco vă întoarce în trecut în epoca barocă și vă oferă provocări pe note pline de splendoarea lui Gabrielle Chanel: o simfonie bogată de mandarină, iasomie, ylang-ylang, flori de portocal, atingându-vă simțurile cu patchouli, boabe de tonka și benzoin. O combinație vibrantă pe care o puteți lua oriunde ați merge.

  • parfum oriental-picant
  • pentru femeia senzuală și luxuriantă
  • parfum lansat în anul 1984 de către Jacques Polge

Compoziția parfumului
Pășiți pe note luxuriante, pline de contrast și lăsați-vă învăluită în aromele parfumului Coco. Deschizându-se cu note citrice de mandarină siciliană, Coco vă invită în inima sa pentru a pluti pe notele voluptoase de iasomie absolută, evidențiate mai mult de atingerile de ylang-ylang din Comoros și de florile de portocal tunisian. Rămân în urmă notele de bază de patchouli indonezian, boabe de tonka și benzoin, oferindu-vă o vibrație delicioasă care vă atinge sufletul.

Povestea parfumului
Apa de parfum Chanel Coco amintește de personalitatea lui Gabrielle Chanel și de dragostea ei pentru baroc care se putea vedea în special în decorul casei sale de pe strada Cambon și în colecția de bijuterii bizantine. Reprezentând o inspirație revoluționară pentru moda femeilor, Coco vă invită să-i descoperiți personalitatea jucăușă, radiantă și fascinantă, pe tonurile sclipitoare ale parfumului său reprezentativ. Aceasta este o apă de parfum cu rezervă, numai bună de luat în geantă.

Compoziție

Note varf
flori de portocal, mandarina
Note inima
iasomie, mimoza, trandafir, Ylang-Ylang
Note baza
patchouli, opoponax somalian, tonka
Grupe de parfumuriorientale, picante
Sustenabilitaterezervă de reumplere