ChanelStylo Ombre et Contour creion pentru ochi

Chanel Stylo Ombre et Contour creion pentru ochi
Chanel Stylo Ombre et Contour creion pentru ochi
Economisiți
198RON

Economisiți 9%
culoare 06 Nude Eclat 0.8 g
179RON

2 de buc. în stoc | 22.375,00RON / 100 g, incl. TVA | Cod: CHA07818
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 26.01.2022
Ridicare personală
începând de mâine marți 25.01.2022

Creion dermatograf multifuncțional pentru conturarea sau umbrirea ochilor.

Un produs de machiaj unic, care se pretează la diverse tehnici de machiaj – acesta este dermatograful multifuncțional Chanel Stylo Ombre et Contour. Datorită texturii cremoase, puteți fie trasa o linie cu vârful, sau îl puteți folosi ca fard. Se întinde ușor chiar și pe pielea delicata a pleoapelor, astfel încât obțineți întotdeauna rezultatul dorit.

Caracteristici:

  • produs multifuncțional pentru machiajul ochilor
  • textură cremoasă
  • se întinde ușor
  • lasă un rezultat neted

Aplicare:
Conturați ochii cu vârful dermatografului multifuncțional Chanel Stylo Ombre et Contour. Înclinați creionul și folosiți partea mai lată pentru a aplica pigmentul ca pe un fard de ochi.

Sfat Notino:
Dermatograful multifuncțional Chanel Stylo Ombre et Contour se asortează perfect cu fardurile de ochi Chanel Les 4 Ombres. Vă permit să creați un număr infinit de variante, pentru un machiaj al ochilor cu adevărat personalizat. Pentru un finisaj perfect, încercați rimelul Chanel Le Volume de Chanel.

Caracteristici

Culoare
nud
Efect
de perlă, de satin

Gabrielle Bonheur Chanel, fondatoarea brandului Chanel, supranumită regina modei, s-a născut în 1883 în orășelul Saumur din vestul Franței. A cucerit lumea modei, însă, de la Paris, prin costumele sale inovatoare, cu pantaloni și fustă.

Coco Chanel a început prin a cânta într-un bar, unde și-a primit și porecla. În 1912 a deschis primul său salon de modă, devenind curând o creatoare de renume. Ea era cea care, la mijlocul secolului al XX-lea, dicta tendințele din haute couture, creațiile Chanel fiind purtate de personalități precum Jacqueline Kennedy sau Grace Kelly.

N-a durat mult timp, până când aria de interes a lui G. B. Chanel s-a extins și spre cosmetice și parfumuri. Primul său parfum, lansat în 1921, a fost legendarul Chanel N° 5, care a rămas până în zilele noastre unul dintre cele mai renumite și mai vândute parfumuri din istorie. Titlul său emblematic se poate aplica astăzi fără frică și creațiilor ca Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme Sport sau Chanel Gabrielle.