Chanel Chance Eau Fraîche

crema de corp pentru femei 200 g

1×
Chanel Chance Eau Fraîche crema de corp pentru femei 200 g
Chanel Chance Eau Fraîche crema de corp pentru femei 200 g
Livrare gratuită
crema de corp pentru femei 200 g
364RON

Cod: CHA2299 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 28.06.2019
Ridicare personală
vineri 28.06.2019
Chanel Chance Eau Fraîche
crema de corp pentru femei 200 g | 364RON

Descriere parfum Chanel Chance Eau Fraîche

Crema de corp parfumată Chanel Chance Eau Fraîche devine o parte integrantă a rutinei zilnice de îngrijire a pielii. O hidratează perfect, o hrănește și îi conferă aroma irezistibilă a parfumului din aceeași serie.

Despre brand Chanel

Gabrielle Bonheur Chanel, fondatoarea brandului Chanel, supranumită regina modei, s-a născut în 1883 în orășelul Saumur din vestul Franței. A cucerit lumea modei, însă, de la Paris, prin costumele sale inovatoare, cu pantaloni și fustă.

Coco Chanel a început prin a cânta într-un bar, unde și-a primit și porecla. În 1912 a deschis primul său salon de modă, devenind curând o creatoare de renume. Ea era cea care, la mijlocul secolului al XX-lea, dicta tendințele din haute couture, creațiile Chanel fiind purtate de personalități precum Jacqueline Kennedy sau Grace Kelly.

N-a durat mult timp, până când aria de interes a lui G. B. Chanel s-a extins și spre cosmetice și parfumuri. Primul său parfum, lansat în 1921, a fost legendarul Chanel N° 5, care a rămas până în zilele noastre unul dintre cele mai renumite și mai vândute parfumuri din istorie. Titlul său emblematic se poate aplica astăzi fără frică și creațiilor ca Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme Sport sau Chanel Gabrielle.

Rating Chanel Chance Eau Fraîche

Adaugă o nouă recenzie

4.0
1 Evaluare
1
aspectul flaconului
persistența parfumului
intensitatea
impresia generală