ChanelBleu de Chanel cremă pentru bărbierit pentru bărbați

Chanel Bleu de Chanel cremă pentru bărbierit pentru bărbați
Chanel Bleu de Chanel cremă pentru bărbierit pentru bărbați
Livrare gratuită
100 ml
262RON

262,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: CHA10299 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 24.09.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Chanel Bleu de Chanel
Compoziție

Lăsați-vă purtat de aroma parfumului preferat și, totodată, pregătiți-vă tenul pentru un ritual de îngrijire. Cu produsul pentru bărbierit Chanel Bleu de Chanel , ambele sunt posibile. Fața dvs. devine perfect netedă și parfumată.

Caracteristici:

  • calmează pielea
  • conferă pielii o aromă plăcută
  • face plăcere oricărui bărbat

Compoziție

Consistență
crema

Despre brand Chanel

Gabrielle Bonheur Chanel, fondatoarea brandului Chanel, supranumită regina modei, s-a născut în 1883 în orășelul Saumur din vestul Franței. A cucerit lumea modei, însă, de la Paris, prin costumele sale inovatoare, cu pantaloni și fustă.

Coco Chanel a început prin a cânta într-un bar, unde și-a primit și porecla. În 1912 a deschis primul său salon de modă, devenind curând o creatoare de renume. Ea era cea care, la mijlocul secolului al XX-lea, dicta tendințele din haute couture, creațiile Chanel fiind purtate de personalități precum Jacqueline Kennedy sau Grace Kelly.

N-a durat mult timp, până când aria de interes a lui G. B. Chanel s-a extins și spre cosmetice și parfumuri. Primul său parfum, lansat în 1921, a fost legendarul Chanel N° 5, care a rămas până în zilele noastre unul dintre cele mai renumite și mai vândute parfumuri din istorie. Titlul său emblematic se poate aplica astăzi fără frică și creațiilor ca Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme Sport sau Chanel Gabrielle.

Rating Chanel Bleu de Chanel