Chanel Bleu de Chanel after shave pentru bărbați

2×
Chanel Bleu de Chanel after shave pentru bărbați
Chanel Bleu de Chanel after shave pentru bărbați
100 ml

Cod: CHA0089 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere parfum Chanel Bleu de Chanel
Compoziție

Descoperiți notele aromatice - lemnoase ale parfumului Bleu de Chanel, într-o loțiune după bărbierit revigorantă, care lasă pielea delicat parfumată! Prospețimea citricelor și puterea unui acord aromatic – lemnos, oferă un traseu cald și senzual. Formula delicată calmează pielea iritată și roșeața de după bărbierit.

Caracteristici:

  • aromatic – lemnos
  • efect revigorant
  • calmează pielea iritată
  • calmează roșeața
  • textură de loțiune

Aplicare:
Aplicați loțiunea după bărbierit pe pielea curată și uscată.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
Consistență
apă

Despre brand Chanel

Gabrielle Bonheur Chanel, fondatoarea brandului Chanel, supranumită regina modei, s-a născut în 1883 în orășelul Saumur din vestul Franței. A cucerit lumea modei, însă, de la Paris, prin costumele sale inovatoare, cu pantaloni și fustă.

Coco Chanel a început prin a cânta într-un bar, unde și-a primit și porecla. În 1912 a deschis primul său salon de modă, devenind curând o creatoare de renume. Ea era cea care, la mijlocul secolului al XX-lea, dicta tendințele din haute couture, creațiile Chanel fiind purtate de personalități precum Jacqueline Kennedy sau Grace Kelly.

N-a durat mult timp, până când aria de interes a lui G. B. Chanel s-a extins și spre cosmetice și parfumuri. Primul său parfum, lansat în 1921, a fost legendarul Chanel N° 5, care a rămas până în zilele noastre unul dintre cele mai renumite și mai vândute parfumuri din istorie. Titlul său emblematic se poate aplica astăzi fără frică și creațiilor ca Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme Sport sau Chanel Gabrielle.

Rating Chanel Bleu de Chanel2