Chanel Antaeus Eau de Toilette pentru bărbați

12×
Chanel Antaeus Eau de Toilette pentru bărbați
Chanel Antaeus Eau de Toilette pentru bărbați
Livrare gratuită
100 ml
489RON

489RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: CHA0074 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 25.01.2021
Ridicare personală
luni 25.01.2021

Descriere parfum Chanel Antaeus
Compoziție

Descoperiți mitul unui erou, atât puternic cât și vulnerabil, transpus în apa de toaletă pentru bărbați Chanel Antaeus! Subtil, aromat, cu acorduri de piele, este un simbol al masculinității puternice dar și sensibile. Un parfum care contrastează puterea unui mit cu sensibilitatea umană.

  • aromatic - pielos
  • pentru bărbatul puternic și sensibil
  • potrivit pentru zi și ocazii deosebite

Compoziția parfumului
Notele lavandei proaspete, aromate și accordul de piele rar și complex, se îmbină perfect cu tonurile lemnose și cu condimentele. Traseul său exotic și plin de viață este îmbogățit cu tonuri de cistus labdanum, salvie și patchouli indonezieni.

Povestea parfumului
Parfumul sărbătorește puterea trecătoare a unui erou grec, care era de neclintit doar atât timp cât era cu picioarele pe pământ. Un parfum singular, găzduit într-o sticlă neagră, lucioasă, rotunjită cu linii simple, care emană masculinitate.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
salvie, lamaie, coriandru
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
trandafir, iasomie, cimbru
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
patchouli, galeopsis ladanum, lichen
Grupe de parfumuri
chypre, lemnoase

Despre brand Chanel

Gabrielle Bonheur Chanel, fondatoarea brandului Chanel, supranumită regina modei, s-a născut în 1883 în orășelul Saumur din vestul Franței. A cucerit lumea modei, însă, de la Paris, prin costumele sale inovatoare, cu pantaloni și fustă.

Coco Chanel a început prin a cânta într-un bar, unde și-a primit și porecla. În 1912 a deschis primul său salon de modă, devenind curând o creatoare de renume. Ea era cea care, la mijlocul secolului al XX-lea, dicta tendințele din haute couture, creațiile Chanel fiind purtate de personalități precum Jacqueline Kennedy sau Grace Kelly.

N-a durat mult timp, până când aria de interes a lui G. B. Chanel s-a extins și spre cosmetice și parfumuri. Primul său parfum, lansat în 1921, a fost legendarul Chanel N° 5, care a rămas până în zilele noastre unul dintre cele mai renumite și mai vândute parfumuri din istorie. Titlul său emblematic se poate aplica astăzi fără frică și creațiilor ca Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme Sport sau Chanel Gabrielle.

Rating Chanel Antaeus12