Chanel Allure Sensuelle

lapte de corp pentru femei 200 ml

2×
Chanel Allure Sensuelle lapte de corp pentru femei 200 ml
Chanel Allure Sensuelle lapte de corp pentru femei 200 ml
Chanel Allure Sensuelle lapte de corp pentru femei 200 ml
Lichidare de stoc
Ascunde produsele cu reduceri speciale
Cod: CHA0071 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 24.04.2019
Ridicare personală
miercuri 24.04.2019
Chanel Allure Sensuelle
lapte de corp pentru femei 200 ml | 225RON

Descriere parfum Chanel Allure Sensuelle

Loțiunea de corp Chanel Allure Sensuelle completează perfect parfumul din aceeași serie. Laptele hrănește eficient și hidratează pielea. Utilizat regulat, lasă pielea fină ca mătasea și de o moliciune irezistibilă.

Despre brand Chanel

Gabrielle Bonheur Chanel, fondatoarea brandului Chanel, supranumită regina modei, s-a născut în 1883 în orășelul Saumur din vestul Franței. A cucerit lumea modei, însă, de la Paris, prin costumele sale inovatoare, cu pantaloni și fustă.

Coco Chanel a început prin a cânta într-un bar, unde și-a primit și porecla. În 1912 a deschis primul său salon de modă, devenind curând o creatoare de renume. Ea era cea care, la mijlocul secolului al XX-lea, dicta tendințele din haute couture, creațiile Chanel fiind purtate de personalități precum Jacqueline Kennedy sau Grace Kelly.

N-a durat mult timp, până când aria de interes a lui G. B. Chanel s-a extins și spre cosmetice și parfumuri. Primul său parfum, lansat în 1921, a fost legendarul Chanel N° 5, care a rămas până în zilele noastre unul dintre cele mai renumite și mai vândute parfumuri din istorie. Titlul său emblematic se poate aplica astăzi fără frică și creațiilor ca Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme Sport sau Chanel Gabrielle.

Rating Chanel Allure Sensuelle

Adaugă o nouă recenzie

4.0
2 Evaluare
1
1
aspectul flaconului
persistența parfumului
intensitatea
impresia generală